ungdomsforestillingen OMG
OMG, Opgang2 Turnéteater 2018. Foto: Ditte Chemnitz

Ungdomsforestillingen OMG bliver tilgængelig online – helt gratis! Som alle andre teatre, turnerende og stationære, er OPGANG2 TURNÉTEATER ramt af Corona-nedlukningen. Derfor har der været efterspørgsel efter online teateroplevelser fra en del folkeskoler og undervisere. På den baggrund har teatret produceret en udgave af 2018-forestillingen OMG og gjort den tilgængelig online.

OPGANG2 TURNÉTEATER spiller normalt op imod 200 forestillinger årligt rundt om i hele landet – især for skoleelever, hvor drama er del af pensum for overbygningen. Online udgaven af ungdomsforestillingen OMG er en optagelse fra april 2018 på Aarhus Teater, og så længe der er nedlukning af skoler og institutioner, vil forestillingen være frit tilgængelig.

“Det kan aldrig erstatte den ægte teateroplevelse, det er vi helt klar over. Men vi håber, at dette tilbud kan bruges som en midlertidig erstatning for lærere og skoler, indtil vi, og alle vores kolleger, kan komme ud og spille live teater igen,” siger daglig leder i OPGANG2, Per Kjærgaard Paulsen.

OMG er skrevet og instrueret af Pia Marcussen og er en almengyldig ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed. Det er om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, konsekvenserne, og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst. På scenen kan man opleve Stinne Henriksen, Sami Idrissi Hvidtfeldt, Henrik Andersen og Jakob Svensmark.

Du kan finde optagelsen af OMG her