Otte dansere sætter folkelige symboler på spil i Københavns gader

Folkets All Out Choir, danseforestilling, Københavns Gader, Dansehallerne
FOTO: Folkets All Out Choir ©Dansehallerne

Folkets All Out Choir er titlen på en ny danseforestilling, der kan opleves på forskellige gader i København. Her optræder otte performere simultant ved siden af hinanden, men med hver sit fortælleforløb. Sammen skaber de en forestilling om mangfoldighed, forskellighed og uventet harmoni, der afspejler vores samfund.

De otte optrædende opfører en serie scener, der krydsklipper imellem sang, performance og dagligdagsbilleder. Til dette bruger de deres stemmer og hver sin samling af grej; tæppebankere, strygejern, IPhones, motorsav, legetøj, køller, fløjter og karoke-mikrofoner til at lave en konstant musikalsk sammenhæng, der er spundet tæt sammen med den sceniske fortælling.

Folkets All Out Choir bliver fremført af et ensemble bestående af individer med forskellig baggrund, alder og etnicitet. Sammen drager de publikum ind i en fortælling, der har udgangspunkt i dem selv, folket, vores symboler og de indre stemmer, et mennesker indeholder.

Forestillingen er skabt af Jørgen Teller og Boaz Barkan og præsenteres i samarbejde med Dansehallerne. Den kan opleves på følgende lokationer:

14.-15. april: Kunsthal Charlottenborg
1. maj: Blågaard Plads
13. maj: Kvæsthusbroen udenfor Skuespilhuset
1. juni: Udenfor Dansekapellet
2. juni: Kvægtorvet

Læs mere her.

Previous articleKærligshedsfilmen ’Moulin Rouge’ forvandles til musical
Next articleJan Guillous ‘Ondskaben’ som monolog gæster Mungo Park