Panik og dans sammensmeltes på Bora Bora

Panic Day © Presse

Koreograf Stephanie Thomasen og danser Raphaël Eder-Kastling kommer hjem til Århus, når Uppercut Danseteater præsenterer danseforestillingen Panic Day  d. 4. og 5. marts på Bora Bora.

De har begge taget deres grundlæggende danseuddannelse på Dansestudiet i Århus, og har i en årrække været en del af dansegruppen ”Ground-Elements”, som bl.a. er kendt for akrobatisk breakdance og deres medvirken i det populære tv-program ”Danmark har talent.”

Alle har prøvet det. Det er svært at få vejret og hjertet hamrer løs. Alle forventer noget af dig, du skal være den bedste i alt – panikken breder sig, og du falder. Panikdagen er dagen, hvor du skal nå det hele: Bage speltboller til morgenmad, være en god søn, en endnu bedre mor, bestå din eksamen og blive månedens medarbejder.

Med højenergisk dans og glimt i øjet omsætter Uppercut Danseteater disse følelser til en moderne danseforestilling. Udover Stephanie Thomasen, som selv er med i forestillingen, og danser Raphaël Eder-Kastling, så kan danserne Mark Philip, Lukas Larsen og Vitor Hamamoto også opleves på scenen. Sammen danser de det groteske og det komiske i den menneskelige sårbarhed med et twist af latterligt hysteri, ukontrollabel aggression og skrøbelige pusterum. For hvad er det egentlig vi vil opnå, og er der overhovedet grund til at gå i panik?

Panic Day kan opleves på Bora Bora d. 4. og 5. marts 2019.

Se videotraileren her: https://vimeo.com/304119058

Mere information og billetter findes her

Previous articleVampyr vækkes til live på Malmö Stadsteater
Next articleTeater Viva gæster Odin Teatret med Affaldsfortællinger