Peaky Blinders
FOTO: Joe Cole, Cillan Murphy & Paul Andersen ©Scanpix

Paul Anderson, som senest er kendt fra serien ’Peaky Blinders’ får hovedrolle i Moliéres klassiske komedie Tartuffe, og det bliver hans første West End-optræden.

West Ends nyfortolkning handler om den bedrageriske Tartuffe, som er en radikal amerikansk evangelist. Hans mission er at udrydde den rige forretningsmand Orgon i Hollywood for at overtage alle hans rigdomme.

Ud over at have spillet Arthur Shelby i ’Peaky Blinders’ har Anderson medvirket i ’The Revenant’, ’In the Heart of the Sea’ og ’Sherlock Holmes: A Game of Shadows’. Han vil desuden spille med i Leonardo DiCaprios kommende film ’Robin Hood’ senere på året.

I forestillingen skal Anderson som Tartuffe spille side om side med den franske skuespiller Audrey Fleurot, som blandt andet har medvirket i den prisvindende film ’De Urørlige’. Fleurot har rollen som Orgons kone, Elmire, der har svært ved at stå for Tartuffes charme.

Adaptionen af Moliére-klassikeren bliver instrueret af Christopher Hampton, der vandt en Oscar for ‘Bedste Manuskript’ på filmen ‘Farlige Forbindelser’ fra 1988. Tartuffe har premiere på Theatre Royal Haymarket den 25. maj.

Tidligere artikelThure Lindhardt er en populær revisor
Næste artikelPeter Pan forlader Ønskeøen og drager til Svendborg