FOD FLUGT
Performancevandringen FOD FLUGT. Foto: Seidlers SENSORIUM

Munkeruphus har endnu engang glæden ved at tilbyde ’performancevandringen’ FOD FLUGT. Performancevandringen tager publikum med på en rejse i Munkerup Park, der kombinerer performancekunst, lyd, historie, sang og geologi i en forestilling om sten og mennesker på flugt.

Ved ankomst får du udleveret en rygsæk og blive vist hen til startstedet i parken. Forestillingen foregår udenfor og er ikke for gangbesværede, da I kommer ned at ligge i skovbunden, ligesom der også vil være gang på stejle strandtrapper.

Deltagelse i forestillingen er gratis, publikum skal dog have bestilt billet på forhånd. Forestillingen er for både børn og voksne, men der er en aldersgrænse på 10 år for at deltage.

Hvad du kan forvente af performancevandringen FOD FLUGT

FOD FLUGT er en sensorisk, publikumsinddragende performancevandring skabt specifikt til Munkeruphus af performance- og billedkunstner Marika Seidler, der står bag Seidlers SENSORIUM. Vandringen inddrager naturen rundt om Munkeruphus og lokalhistorie fra Gilleleje og omegn. Her blev jødiske flygtninge under 2. verdenskrig sejlet over sundet, og her skjuler stranden geologiske skatte, der under istiden blev skubbet hele vejen fra Nordnorge ned til Nordkysten af Sjælland.

Vandringsforestillingen varer i alt 80 minutter og udspiller sig over fem stationer, hvor publikum undervejs møder tre performere og to sangere samt kunstinstallationer installeret på ruten. Kunstværkerne er skabt af fundne materialer fra strandparken, sten, forkullet træ, lyde, kostumer, sensoriske oplevelser, fiskenet, dufte, sang, silkeorganza, hør og stål. Publikum sendes afsted otte personer ad gangen, og rejsen vil foregå i et stille og roligt tempo i skov, på skrænter og trapper samt langs stranden.

Spilledatoer er lørdag den 25. september og søndag den 26. September.

Billet kan bestilles her.

Tidligere artikelTre stærke forestillinger på Teater Grob i efteråret
Næste artikelEn amerikaner fanget på Bornholm