Piaf og Aznavour synger på Det Ny Teater

Foto: Piaf & Aznavour © Pressefoto

Fra den 26. februar til den 26. marts kan man opleve en hyldest til to af de største franske sangere nogensinde. Det sker når Det Ny Teater vækker Edith Piaf og Charles Aznavour til live i cabareten Piaf & Aznavour.

Publikum vil bl.a. kunne opleve Piafs La vie en rose og Non, je ne regrette rien, og blandt Aznavours klassikere Yesterday, when I was young og She. Gennem disse – og mange andre store sange – fortælles historier om livets essentielle og eviggyldige temaer – ikke mindst kærligheden. Der synges primært på dansk, men der vil også forekomme numre på engelsk og fransk.

Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang fortolker henholdsvis Edith Piaf og Charles Aznavour i Piaf & Aznavour, og det er langt fra første gang, Siggaard træder ind i rollen som Piaf. I 1991 fortolkede hun første gang den franske sangfugl på Det Ny Teater og har siden gjort det ved flere forskellige lejligheder.

Piaf & Aznavour bærer undertitlen Hymne til kærligheden og berører det lidt forbudte kærlighedsforhold mellem en ældre kvinde og en yngre mand. Aznavour var meget ung, da han første gang mødte den ældre sangerinde, og hvorvidt de havde et forhold vides ikke med sikkerhed. Aznavour har dog engang udtalt: “ Jeg var forelsket i hende…..i 8 dage!”.

Cabareten får premiere 26. februar i Sceneriet under Det Ny Teater. Mere info samt billetkøb kan findes her.

Previous articleOplev Askepot på Det Kongelige Teater til foråret
Next articleThure Lindhardt på besøg i KulturHave