Pierre stiller spørgsmål om meningen ved livet

Foto:Miklos Szabo

Det Kongelige Teater kan i en ny opsætning præsentere Janne Tellers internationale bestseller Intet. 

Pierre spørgsmål ved det mest grundlæggende af alt. Meningen med livet. Men han har fat i den lange ende selvom de andre unge synes han er skide irriterende. 100 sangtalenter er på scenen og unge musikere er i orkestergraven ved siden af Det Kongelige Kapel.

International bestseller 
Janne Tellers generationsfortælling Intet er en international bestseller, der gennem tiden er blevet læst af tusinder af skoleelever i Danmark og resten af verden. Forestillingen sættes op i en ny operaversion af instruktøren Martin Lyngbo, der havde stor succes med Barberen i Sevilla.

Samtaler på tværs af generationerne
Intet forener mere end 100 spirende sangtalenter i alderen 12-22 år på scenen med unge musikere i orkesteret side om side med Det Kongelige Kapel og fem unge solister, som fortolker de bærende hovedroller.

Intet er en rå beretning om teenagerens rejse fra barndommens tryghed og uskyld ud i tilværelsens anarki og desperation. Klimaangst, kønsdiskussion og den digitale (u)virkelighed er temaer, som instruktøren Martin Lyngbo bringer med ind i fortællingen.

Intet spiller i Operaen fra den 14.-27. november 2020.

Billetter kan købes her

Previous articleFar til vejrs med Alfons Åberg
Next articleEn eventyrlig musikforestilling for hele familien