Danseforestilling Uppercut Danseteater
PLEJER ER DØD - LIMBO FOTO: ©Emil Monty Freddie / Grafik: ©Phillip Bjørvig

Nu er efterfølgeren til den reumertvindende forestilling PLEJER ER DØD – SAMBA snart klar til at rulle scenetæppet op. LIMBO, som bliver anden forestilling i trilogien PLEJER ER DØD, får nemlig premiere på Uppercut Danseteater d. 21. september

Med PLEJER ER DØD – LIMBO, udvikler trilogien sig til en rituel slagtekamp på grænsen mellem liv og død, hvor intet er på en bestemt måde, blot fordi det plejer at være sådan.
Gennem karakteren Pig, trilogiens hovedkarakter, vil publikum denne gang blive vidne til svinets kamp for ikke at ende på slagtebænken.  

Limboens grænsende rum

”I SAMBA gjorde vi alt det man midt i en pandemi ikke måtte. Vi insisterede på en nærhed og kropskontakt. Vi spyttede, svedte og udvekslede kropsvæsker. Jeg føler, at vi som samfund er havnet i et limbo. Plejer er død og rummet omkring os skal defineres på ny. Det mærkes som om, at vi er havnet et sted, vi skal videre fra. Spørgsmålet er bare, hvordan?” fortæller stykkets koreograf Stephanie Thomasen

Og netop rum – både teaterrummet og rummet omkring os – er et tema der skal udforskes på flere niveauer gennem stykket. På et meget konkret plan bliver rummet forstået gennem stykkets scenografi og koreografi, men også på et lydmæssigt plan skal vi opdage teaterrummet. Med inspiration fra limboens traditionsrige historie fra Trinidad og Tobago er det steeldrums, strygere og stålborde, der former det musikalske rum omkring forestillingen.

Læs mere om forestillingen og køb din billet her