Provokerende FLÆS-stykke gæster Teater GROB

FOTO © Pressefoto

Fra d. 11. til 15. december opfører komiker- og skuespillerduoen FLÆS deres teaterforestilling HVORFOR TALER VI IKKE OM MIG? på Teater GROB. De tre første datoer er allerde udsolgt.

I dagens Danmark udfordres fællesskabets værdi konstant i takt med de sociale mediers udvikling og magt. Individets store behov for selviscenesættelse og dokumentation af alt, påvirker de nære relationer mellem mennesker og konsekvensen er en enorm selvcentreret adfærd.

I denne satiriske teaterforestilling skyder satiregruppen FLÆS, der består af Mette Søndergaard Nielsen og Sofie Jo Kaufmanas, igen med skarpt, når de leverer en kærlig, ærlig og humoristisk kommentar til deres egen generations opførsel.

De to skuespillerinder og komikere mødte hinanden for 5 år siden under et uddannelsesforløb og har hængt sammen lige siden. De har en fælles passion for at fortælle en god historie, og de bevæger sig inden for comedy- og satiregenren.

Samtidig nærer FLÆS en stor kærlighed til de emner og karakterer de vælger at portrætterer. Deres komiske fortællinger har som ofte anker i alvoren og det er dét, de oplever gør dem aller sjovest og relevante at fortælle.

I 2014 skrev og producerede duoen teaterforestillingen MENS VI VENTER PÅ PORNO – en satirisk fortælling om grimme kvinder indeni og udenpå. Forestillingen blev taget rigtig godt imod af publikum og anmeldere.

Læs mere om HVORFOR TALER VI IKKE OM MIG? lige her.

Previous articleWhy Not Theatre Company præsenterer MAIREAD
Next articleLa Bohème kan opleves i Aalborg