QUALITY CATTLE: Involverende teater på Østerbro

Foto: Deniz Baysal

Den 10. september er der premiere på forestillingen QUALITY CATTLE af Assemble Theatre Collective. Den publikumsinvolverende forestilling om samfundsforhold og miljø spiller som en del af Åben Festival 2022Østerbro i København.

En aktuel forestilling om overlevelse

QUALITY CATTLE er en involverende teaterproduktion, der udforsker og stiller spørgsmålstegn ved menneskerettigheder, samfundets hierarki og overlevelse. Forestillingen er baseret på bogen Tender is the flesh af Augustina Bazterrica og udspiller sig i en nær-fremtids dystopi, hvor dyreriget er uddødt og mennesker i stræben efter at overleve, danner en ny orden for at erstatte animalsk kød. Regeringen er tvunget til at træffe radikale beslutninger og udsteder en ny menneskerettighedslovgivning for at fremme menneskekød som det nye alternativ til animalske produkter. Hvem har ret til at bestemme værdien af et enkelt liv? Kan det at arbejde for det fælles bedste resultere i undertrykkelse af andre?

Forestillingen foregår i “Collins Quality Cattle” – en fabrik til produktion af menneskekød. Publikum bydes velkommen som nye medarbejdere på deres introduktionsdag af medarbejderne Linda og Venla. De bliver præsenteret for historien om fabrikken, modtager en anatomisk guide til et af de menneskelige kvæg (DM72) og en introduktion til deres job. 

Om Assemble Theatre Collective

Produktionen er et samarbejde med Assemble – et teaterkollektiv af internationale kunstnere. Assemble samler mangfoldige talenter inden for teater med det formål at skabe unikke og eftertænksomme forestillinger, der udforsker nye perspektiver på aktuelle problemstillinger i verden.

QUALITY CATTLE spiller d. 10-11. september i Fritidsklubben Kastellet, som en del af Åben Festival 2022.

Læs mere om forestillingen og køb dine billetter her

Previous articleAustralsk nycirkus blæser på alt fra tyngdelov til kønsstereotyper
Next articleDISNEY ON ICE vender tilbage i 2023