Rædsel: På randen af sammenbrud

Måske kender du det? Følelsen af at kroppen er i konstant alarmberedskab. Dén der lammende følelse, hvor du vil løbe, men er ude af stand til at gøre det.

Kender du det ikke, så kan du måske komme til det i AHA Produktions nye forestilling Rædsel, der bliver vist på Teater Grob i København.

Rædsel er en fabulerende, humoristisk og tankevækkende forestilling om de øjeblikke, hvor sammenbruddet rammer, og man bliver revet ud af verden. Og om hvordan man finder tilbage igen.

Forestillingen er en fortælling om det at blive ramt af angst, om at blive afhængig af sin angst og om at forsøge at finde ud på den anden side.

Holdet bag

Forestillingen er skrevet af Anna Bro, der tidligere har skrevet komedien Børn Er Dumme til Teater Grob. Senest har hun haft succes med forestillingen Varmestuen på bl.a. Husets Teater.

Rædsel er iscenesat af Rune David Grue, der var en del af Det Røde Rum på Det Kongelige Teater og senest har haft succes med forestillingen Kunsten At Være Lykkelig på Betty Nansen Teatret og Se Dagens Lys på Aarhus Teater.

På den minimalistiske scene står Ida Cæcilie Rasmussen og Alexander Clement, der med få rekvisitter får stillet skarpt på følelsen af angst og ikke mindst rædsel.

Rædsel. Foto: Teater Grob

Mere end en forestilling

Hver lørdag efter visningen af Rædsel inviterer Teater Grob publikum med til en uddybende snak om forestillingens tematik, når dramatiker Anna Bro samtaler med mennesker, der på den ene eller den anden måde har angst, depression eller stress som en del af deres hverdag.

Med billet til Rædsel har du gratis adgang til samtalerne.

Gæsterne er:
Lørdag den 22. februar: Signe Amtoft, radiovært og forfatter
Lørdag den 29. februar: John Brodersen, professor i almen medicin
Lørdag den 7. marts: Anne Lindhardt, overlæge i psykiatri
Lørdag den 14. marts: Frivillige fra GIRLTALK, rådgivning for piger og unge kvinder

Her er der god mulighed for at blive endnu klogere på de usynlige sygdomme. Læs mere om gæsterne her.

Rædsel bliver vist på Teater Grob fra den 21. februar til den 21. marts. Hverdage kl. 20 og lørdage kl. 16.

Læs mere om forestillingen og køb billet her.

Previous articleRåt for usødet dans på Bora Bora
Next articlePrisbelønnet dramatiker klar med ny forestilling