Randers Teater: En officiel invitation til Det Fortrolige Rum

Foto: Randers Teater

Den 28. februar 2022 får vi lov at se det nyeste skud på stammen af Projekt Glemmebogen, når Ina-Miriam Rosenbaums forestilling DET FORTROLIGE RUM opføres på Randers Teater.
Forestillingen sætter atter det politiske spil på spidsen, og stiller spørgsmålstegn til politikernes lukkede kort.

PROJEKT GLEMMEBOGEN er ført an af Ina-Miriam Rosenbaum og har tidligere kastet teaterlys over Helle Thornings skattesag, salget af DONG og Danmarks engagement i Irak-krigen. Alt sammen i en stærkt underholdende og humoristisk form på baggrund af dybdeborende research og skabt i et samarbejde mellem scenekunstnere og journalister.

I DET FORTROLIGE RUM fortsættes den velfunderede tilgang til politiske emner på de skrå brædder, og den dybdegående satire er både til at grine og græde over.
Ina-Miriam Rosenbaums Projekt Glemmebogen præsenterer i samarbejde med Teatret Svalegangen DET FORTROLIGE RUM – en fremtidskomedie om offentlighedsloven og Christiansborgs mørklagte gange.

Bliver Christianborgs gange mere overskuelige med årene?
Frank er journalist. Frank er fra en tid, som ikke har været til endnu: Danmark anno 2068. Der er en mærkelig virus på spil, og Mette Frederiksen er stadig statsminister, selvom ingen har set hende i 30 år. Her i sin isolationsboble støder Frank på offentlighedsloven – den lov der styrer, hvad vi borgere må vide, og hvad vi ikke må vide. Frank begynder at grave dybt i paragrafferne, men farer vild i Christiansborgs mørke.

Heldigvis griber journalist Sofie Buch Hoyer ind og hjælper Frank og publikum med at forstå de snørklede paragraffer og konsekvenserne af dem. Et oprør ulmer og snart hvirvles Frank ind i politikerspin, tågesnak og papirer fyldt med sorte overstregninger. En virkelighed han ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig i et demokratisk Danmark.

Forestillingen kan opleves på Randers Teater d. 28. februar. Læs mere om forestillingen og køb billet her.

Previous articleDansk Danseteater præsenterer succesforestillingen om havets væsener på Teater Republique
Next articleSANDMANDEN tester vores teknologibegejstring