Bakéké
FOTO: Bakéké. © Le Dandy Manchot

Med kun en uges mellemrum præsenterer Randers Teater to internationale forestillinger, der både er for store som små. Du kan opleve Bakéké den 31. oktober og 30 elefanter under en paraply den 7. november.

En spand er en spand

Den 31. oktober kan man opleve italieneren Fabrizio Rosselli og hans forestilling Bakéké, der meget passende betyder spand på hawaiiansk. I forestillingen manøvrerer han rundt med et utal af grønne plastikspande, som han ambitiøst forsøger at placere i forskellige avancerede geometriske mønstre. Det går aldrig helt, som han forestiller sig, men gennem leg og opfindsomhed åbnes døren til en absurd, befriende og drømmeagtig verden, hvor spandene får helt nyt liv.

Forestillingen er sat til at være for børn fra 6 år, men alle, der holder af ordløst teater i akrobatik/klovne-genren, vil helt sikkert få en god oplevelse.

Du kan købe billetter her.

30 elefanter under en paraply

Ugen efter gælder det La Pepita Malumaluga. Bag det spansk-klingende navn gemmer sig et kompagni fra Catalonien, der rejser verden rundt med deres poetiske småbørnsforestillinger.

Nu har Randers Teater fået dem til landet igen. Denne gang med forestillingen “30 elefanter under en paraply”. En interaktiv forestilling, hvor bevægelse, fortælling og musik smelter sammen og giver en sanserig oplevelse for de mindste og deres familie.

Randers Teater beskriver handlingen således:

For mange år siden, siger man, opdagede en sømand for første gang et land, som intet kompas kunne lede til. Her fandt han 30 elefanter under en paraply. 30 skabninger fulde af følelser, håb og drømme, der skal til at tage deres første usikre skridt ud i morgenlyset.

Forestillingen spiller den 7. november. Du kan købe billetter her.

Tidligere artikelKROKETSPILLEREN: En fortælling om ondskab, der drager paralleller til virkelige hændelser
Næste artikelWilhelm Hansen Fonden uddeler 4 millioner kroner til dans, musik og teater