Randers Teater modtager stor donation fra Salling Fondene

Foto: Randers Teater

En stor ombygning af Randers Teater er nu en realitet. Det ligger fast efter, at der er kommet tilsagn fra Købmand Herman Sallings Fond om en donation til projektet på 6,5 millioner kroner.

I forvejen er der doneret 5,2 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden og 5 millioner kroner fra Randers Kommune til ombygningen, så der nu er i alt 16,7 millioner kroner at bygge for, og det glæder teaterdirektøren hos Randers Teater Peter Westphae,
”Jeg er simpelthen så taknemlig over for dem, der ønsker at støtte teatret og nu er med til, at vi kan indfri nogle flere af de kunstneriske visioner, vi har. Men også er med til, at vi får nogle bedre rammer for publikum, der gerne skulle have en god helhedsoplevelse, når de kommer her”.

Et moderne teater
Ombygningen vil blandt andet bestå af en ny stor foyer i to plan samt en omfattende modernisering af teatrets største sal. Byggeriet er kulminationen på et årelangt ønske om dels at få meget mere plads og bedre faciliteter til publikum, der muliggør en anden slags forestillinger med større krav til sceniske elementer.

Byggeriet forventes at gå i gang til efteråret 2021.

Previous articleTeateroplevelse afgøres af en terning
Next articleZeBU erstatter 24 HEMMELIGHEDER med LYSLEVENDE DECEMBER