Foto: Bjarne Stæhr

Den 30. august har Riddersalen på Frederiksberg repremiere på deres populære børneforestilling Åbent Hus. Forestillingen havde urpremiere tilbage i 2013 og har siden da spillet mere end 300 gange. 

Om forestillingen

Åbent Hus er en enkel, poetisk og musikalsk dukketeaterforestilling for de mindste 1½-4-årige med skuespiller Ragnhild Kaasgaard på scenen.

I forestillingen mindes Ragnhild sin 4 års fødselsdag, hvor tøjhunden Hunni blev væk i det store dukkehus. Hun og kludedukken Hans leder i alle rum, hvor der er nye overraskelser og klassisk musik hver gang en dør bliver åbnet.

Teater for de mindste

Åbent Hus introducerer de allermindste for teatrets magi. Med skuespiller Ragnhild Kaasgaard som nærværende fortæller og hendes usynlige medspiller, dukkefører Erik Olsen, skabes der liv i dukkehuset for de små teater-nybegynder-øjne.

Ragnhild er en erfaren teater- og revyskuespiller, der tidligere i år også fik sin debut som spillefilmsskuespiller i komediedramaet Miss Viborg instrueret af Marianne BlicherMen hos Riddersalen står hun igen i helt vante rammer, når hun i Åbent Hus fører børn og deres forældre fra rum til rum i det store dukkehus, hvor der er liv på alle etager, nye overraskelser og klassisk musik bag hver en dør.  

Kom og oplev teatermagien for dig selv, når Riddersalen har repremiere på børneforestillingen Åbent Hus d. 30. august 2022. Forestillingen spiller frem til d. 16. oktober, så der er rig mulighed for at se den musikalske forestilling – store som små.

Køb dine billetter her

Tidligere artikelFortidens stemmer møder moderne kunst på Augustenborg
Næste artikelFolketeatret fejrer Holberg og 300-året for dansk teater med DEN POETISKE RAPTUS