Riddersalen byder på by-fortællinger og sommerskole for børn

Vejene vi går på
Ved KIOSKEN ved Teatret Riddersalen på Frederiksberg kan man fra 16. juni høre byfortællinger. Foto: Riddersalen PR

Er man nysgerrig på hvilke historier, der gemmer sig bag vejnavnene på Frederiksberg kan man også denne sommer blive klogere. Det sørger Teatret Riddersalen for, når de fra 16. juni åbner KIOSKEN i Lorrys Have foran TV2 Lorry og Teatret Riddersalen.

Siden 2016 været KIOASKEN været omdrejningspunkt for sommerteater. Alle der måtte komme forbi kan få fortællinger om lokaliteter og personligheder, der har sat deres præg på Frederiksberg.

I denne sommer kan man fra 16. juni møde to uniformerede vejskilteopsynsdamer, der tager sig af al skiltning i lokalområdet. De kender hver en gade, allé, sti, vej og park på Frederiksberg – og alle historierne bag navnene.

Men de har også hemmeligheder og gang i noget, som kræver opfindsomhed og høje stiger …

Kiosken er tegnet af Signe Birkbøll, frit efter Fritz Kochs Københavnerkiosk fra 1896, og her vil der blive fortalt om lokalområdet i forestillingen ’Vejene vi går på’

Der er fri entré til alle forestillingerne, men på grund af de særlige omstændigheder i år, er billetbestilling nødvendig.

Inspireret af Frederiksbergfortællingerne ved Kiosken har Riddersalen i år også, i samarbejde med Biblioteket Frederiksberg, lavet FORTÆLLERUTEN.

Med et fortællekort i hånden kan man gå op opdagelse efter nogle af de Frederiksbergfortællinger der ligger gemt i gader, bygninger og parker. Her kan man møde bønder, konger, prinser og prinsesser, vilde dyr og meget mere.

Man kan hente sit kort med Fortælleruten ved den røde kiosk i Lorrys Have foran Riddersalen i Allégade 7-9 på Frederiksberg, eller på Riddersalens mail info@riddersalen.dk

Forestillingen Vejene vi går på kan opleves fra den 
16. juni-12. juli

Fra 16.-28. Juni spiller den Tir.-fre. kl. 10.00

Lør. og søn. kl. 14.00 og 16.00, og fra 30. juni-12. Juli spiller den Tir. – søn. kl. 14.00 og 16.00.

Riddersalens sommerskole

Hvis man har en skuespiller i maven byder sommeren på Riddersalen dog også på muligheder i den retning.

Hvis man har børn i alderen 8-13 år, der elsker at optræde, og drømmer om at lære mere om, hvordan man laver teater kan man tilmelde dem Riddersalens sommerskole i uge 28.

I løbet af ugen vil de lære at tegne, skrive og lave teaterøvelser. Riddersalen vil sørge for at få skabt små scener og tekster ud fra personlige oplevelser og fortællinger.

Man kan læse mere om Riddersalens fulde program og bestille billetter her

Previous articleSe sommerens teater tilbud i KULTURPULSEN
Next articleDronning Ingrids hæderslegat til ballet og opera-talenter