Riddersalen – lille storbyteater på Frederiksberg – søger en ny teaterchef

Foto: Riddersalen

Riddersalens nuværende og meget afholdte teaterchef har valgt at søge nye udfordringer. De søger derfor en ny og
visionær teaterchef, der kan stå i front for den fortsatte realisering af teatrets vision og strategi for
perioden 2020-2024. Den kommende teaterchef skal være en leder med kendskab til kulturlivet bredt, produktion indenfor kulturområdet specifikt og med stærke administrative egenskaber.
Tiltrædelse er den 1. september, og det drejer sig om en fuldtidsstilling.

Hvad skal du kunne?

Du er en leder, der forstår dig på personaleledelse i en mindre organisation. Du er empatisk og involverende, og du evner at skabe gode og udviklende rammer for Riddersalens virke.

Du har stærke administrative og økonomiske kompetencer samt erfaring med at værdisætte de kunstneriske, administrative og tekniske fagligheder i et samspil, der skaber de bedst tænkelige kunstneriske produktioner.

  • Du har erfaring med bestyrelsessamarbejde
  • Du har erfaring med planlægning og håndtering af fondsansøgningsarbejde
  • Du har erfaring med produktion indenfor kulturområdet og kendskab til kulturlivet generelt.
  • Du forstår dig på at skabe et teater, hvor publikumsudvikling er helt central, bl.a. har den nye strategi sat nye publikumsgrupper på programmet
  • Du er god til at udvikle og pleje netværk og har politisk forståelse og viden om både den kommunale og statslige forvaltning
Hvad kan Riddersalen tilbyde?
  • En stilling på et værdibaseret og visionært teater med en lang og stolt historie
  • Et teater, der har gode samarbejdsrelationer – på nationalt niveau og lokalt med Frederiksberg Kommunes politikere, embedsmænd, kulturinstitutioner samt øvrige aktører
  • Visionære, inspirerende og fagligt dygtige ansatte indenfor både det kunstneriske, tekniske og administrative
  • Et tillidsbaseret samarbejdsmiljø
Om Riddersalen

Riddersalens kunstneriske profil favner scenekunst for børn og familier samt Kunstnerkabareten Riddersalen. Riddersalen afvikler per sæson fire stationære forestillinger, 30-40 turnéforestillinger samt et antal aktiviteter i forbindelse med de stationære forestillinger. For at løse opgaven er Riddersalen i gennemsnit 12-14 årsværk i alt fordelt på de kunstneriske, tekniske og administrative fagligheder.

Læs mere om Riddersalens strategiske udviklingsarbejde og samarbejdsaftalen med Frederiksberg Kommune på www.riddersalen.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Som teaterchef referer du til bestyrelsen. Ansættelsen er tidsbegrænset, men med henblik på mulig forlængelse, idet ansættelsen følger perioden for driftsaftalen mellem Riddersalen og Frederiksberg Kommune. I første omgang frem til 31. december 2024.

Ansættelsen skal godkendes af Kultur- og Fritidsudvalget, Frederiksberg Kommune. Løn i henhold til statens satser og kvalifikationer.

Ansøgning og yderligere informationer

Ansættelsesprocessen vil bestå af to samtaler med ansættelsesudvalget hhv. den 13. juni og 20. juni. Udvalget er sammensat af bestyrelsesformanden, to bestyrelsesmedlemmer samt to medarbejderrepræsentanter.

Skriftlig ansøgning med CV sendes via jobindex.dk på dette link, senest 5. juni 2022. For yderligere information kan bestyrelsesformand Hans Henrik Munch-Jensen kontaktes på 20 75 13 44.

www.riddersalen.dk kan du læse om:

Vidnesbyrd om Riddersalens strategiske arbejde for 2021-2024

Samarbejdsaftale med Frederiksberg Kommune 2021-2024

Fundats for den selvejende institution Teatret Riddersalen.


Previous articleKontroversiel opera-performance vender tilbage til Glyptoteket
Next articleEt dramatisk marathon