Foto: CREATIVE ZOO, MONTGOMERY

Den 29. oktober genopsættes Jeff Metcalfs roste cancer-monolog EN LILLE SMULETeatret Svalegangen.

Et empatisk, rørende og rystende morsomt skuespil om prostatakræft. EN LILLE SMULE UBEHAG er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Et skuespil og en monolog, som tager udgangspunkt i Jeff Metcalfs egen transformerende rejse igennem kræften.

Om forestillingen

I EN LILLE SMULE UBEHAG får en 55-årig professor konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd. Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort. Fra drænende bivirkninger og angst-provokerende venteværelser til intime samtaler med læger, familien og samtaler om døden.

Teatret Svalegangens direktør og kunstneriske chef Per Smedegaard, der også er instruktør på forestillingen
udtaler:

“Vi taler ikke om sygdom, os mænd. Vi er programmeret til at være de stærke og tavse. Problemet er bare, at det kan være livsfarligt, hvis man venter for længe.”

Autentisk kræftfortælling

Tag med på en gribende one-man mission i skuespillet EN LILLE SMULE UBEHAG. Her fortælles en historie, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som samtidig er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håbet. Weekendavisens anmelder Asker Hedegaard Boye skrev:

“En både morsom, veltimet og klog stand-up, der viser Holger Østergaards enorme kvaliteter som fortolker af vores alle sammens sårbarhed inde bag alle grinene og hverdagens panser…Med sit direkte, ukrukkede spil leverer Østergaard en af teatersæsonens mest lysende præstationer.”

Oplev genopsætningen af EN LILLE SMULE UBEHAG d.29 oktober – 5. novemberTeatret Svalegangen. Herefter kan forestilling opleves på Danmarksturné fra d.8 november til 7. december.

Læs mere og køb dine billetter til den roste forestilling her.

Tidligere artikelSjællands Teater fejrer FAIR PLAYs 50 års jubilæum
Næste artikelYouTube-fænomenet ”Pelle” skal på Danmarksturné