Rottefælden: Svendborg Sommerrevy er klar til ny sæson

Foto: Svendborg Sommerrevy - Rottefælden

Svendborg Sommerrevy – Rottefælden er klar til at åbne for endnu en sæson den 2. juni i Svendborg Teaters flotte sal. Den historiske revy vil spille fra den 2. juni til 13. august, så der er rig mulighed for at opleve Danmarks ældste revy. Den eneste forskel, der er i år, er, at det er en helt ny ledelse, nye rammer og et nyt navn.

Nye tiltag – samme høje niveau

Revy- og skuespillerparret Mikkel Schrøder og Christine Astrid, som også privat er gift, har fået fornøjelsen at være den nye ledelse. Mikkel Schrøder er teaterdirektør, og Christine Astrid er kunstnerisk leder. Sammen med kommerciel chef Jens Lorentzen står de for revy’en nye vej.

Revyen har også skiftet også navn til SVENDBORG SOMMERREVY – ROTTEFÆLDEN. Det for at fremtidssikre navnet og revyen, så revyens placering i Svendborg understreges, samtidig med, at Rottefælden er med i det nye navn. Navnet Rottefælde Revyen hører til huset Rottefælden, men husets bestyrelse har indvilliget i, at navnet fortsat må bruges, så 138 års revytradition kan videreføres og ikke går tabt. Traditionelt optræder revyen i Rottefælde huset i Caroline Amalie Lunden. Men på grund af nye brandregler er det ikke længere muligt, hvorfor de migrerer til Svendborg Teater. På den måde kan revyen fortsætte sin 138 år lange tradition uden at gå på kompromis med folks sikkerhed.

Jens Schou fejrer sit 50-års jubilæum

Forestillingen dette år markerer også Jan Schous 50-års jubilæum på de skrå brædder. Igennem sin karriere har han optrådt i flere af Danmarks største revyer, og han har opstået en status som legende indenfor revyhistorie. Siden 1999 har han været instruktør og kunstnerisk leder af Rottefælde Revyen, og dette års jubilæumssæson bliver hans 24. Rottefælde-sæson.

Han får selskab af den garvede sangerinde og revydronning Anne Herdorf på scenen, og Christine Astrid og Mikkel Schrøder selv medvirker også. Carsten Friis instruerer for femte gang, og Jens Krøyer står atter en gang og svinger taktstokken som revyens faste kapelmestr.

Læs mere og køb billetter her

Previous articleJuni måned står i dansens tegn
Next articleDen Kongelige Opera præsenter: Manualen & De Syv Dødssynder