Sæson 18/19: otte forestillinger for børn/unge til efteråret

Emil fra Lønneberg
FOTO: Michael Slebsager som Emil fra Lønneberg ©Folketeatret

Til efteråret er der masser af spændende teaterforestillinger for børn og unge. Vi har samlet et lille udpluk for den kommende sæson 18/19 her.

Emil fra Lønneberg:
Til oktober er der premiere på Astrid Lindgrens kendte historie om skarnsknægten Emil fra Lønneberg, der er lidt for god til at lave drengestreger. I forestillingen oplever man de kendte scener, hvor Emils hoved sidder fast i suppeterrinen, og hvor lillesøsteren, Ida, hejses op i flagstangen. Forestillingen kan opleves på Folketeateret fra den 26. oktober til 16. december, og derefter drager den på turné rundt i landet. Find billetter her.

Bustin Jieber har brug for pause:
Er du stor fan af Justin Bieber? Mellem den 4.-9. september kan du opleve forestillingen Bustin Jieber har brug for en pause, der handler om to piger, Caroline og Fanny, fra en Justin Bieber-fanklub – og de har store visioner for fanklubben. Forestillingen kan opleves på Zangenbergs Teater. Find billetter her. 

SKAM
FOTO: Fanny Bornedal og Jonathan Stahlschmidt ©Aveny-T

SKAM 2:
Hvis du er tosset med den norske tv-serie SKAM, må du ikke gå glip af teaterversionerne på Aveny-T. Sidste efterår blev tv-serien opsat for første gang som teaterversion. Til efteråret kommer opfølgeren, SKAM 2, der handler om Noora og Williams kærlighedshistorie. Forestillingen har premiere 14. september. Find billetter her.

Den lille Prins:
På Teatret Anemonen kan man til efteråret opleve den kendte historie om Den lille Prins, der tager på dannelsesrejse og lærer livet og kærligheden at kende. På turen møder han blandt andet en herskersyg konge, en forretningsmand og en talende blomst. Forestillingen har premiere den 31. august. Find billetter her.

Ronja Røverdatter:
Astrid Lindgrens historier er populære i den kommende sæson. På Teatret Zeppelin kan man opleve forestillingen Ronja Røverdatter om pigen Ronja, der vokser op i en røverbande, hvor høvdingen er hendes far. Ronja får problemer, da hun pludselig bliver venner med røversønnen, Birk, der kommer fra en anden bande. Forestillingen har premiere den 1. september. Find billetter her. 

Til Verdens Ende, Nørrebro Teater,
Foto: Til Verdens Ende ©Büro Jantzen

Til Verdens Ende:
Til december på Nørrebro Teater kan du opleve familieforestillingen Til Verdens Ende, en familieforestilling om at rejse ud finde hjem igen. På scenen står Mille Gori, der er kendt for en række børneprogrammer på tv-kanalen DR Ramasjang. Tag med på en musikalsk rejse med Gori og hendes to venner, når forestillingen har premiere den 1. december. Find billetter her.

Gorillaen der var en gorilla:
På Det Lille Teater kan man opleve forestillingen Gorillaen der var en gorilla, en dramatisering af Lilian Brøgger og Kim Fupz Aakesons fortælling om en gorilla, der forsøger at finde ud af, hvor han hører hjemme. Er det i Zoologisk Have? I et rækkehus med kone og børn? Find ud af det, når forestillingen har premiere den 6. september. Find billetter her.

Tarzan:
Den 5. oktober har Fredericia Teater premiere på Disneys Musical TARZAN, der er den første professionelle udgave af musicalen i Danmark. Musicalen er baseret på Chris Buck og Kevin Limas tegnefilmsfortolkning af Edgar Rice Burroughs historie om menneskebarnet Tarzan, der vokser op blandt gorillaer i en vestafrikansk regnskov. Efter at have spillet på Fredericia Teater, drager musicalen til København. Find billetter her.

Previous articleCats-musical omdannes til film – castet er stjernespækket
Next articleSæson 18/19: fem forestillinger baseret på bøger