Sæson 18/19: seks musikalske forestillinger til efteråret

The Phantom of the Opera, Det Ny Teater
FOTO: Det Ny Teaters seneste produktion af The Phantom of the Opera ©Rolf Konow

The Phantom of the Opera:
Hvis du er til romantik, må du ikke gå glip af genopsætningen af The Phantom of the Opera på Det Ny Teater. På scenen står det største musicalensemble i Danmark nogensinde, hvor der vil optræde over 100 sangere, skuespillere, balletdansere, musikere og teknikere. Forestillingen får repremiere den 21. september. Læs mere og find billetter her.

West Side Story:
Den klassiske musical West Side Story tog anmelderne med storm, da den spillede på Aarhus Teater. Nu rykker musicalen til Aalborg Teater med premiere 30. august. Forestillingen er en moderne fortolkning af ’Romeo og Julie’ – unge Tony og Maria fra to rivaliserede ungdomsbander elsker hinanden, men deres kærlighed får fatale konsekvenser. Find billetter her.

TOM - en musikalsk forestilling om en digter
FOTO: TOM – en musikalsk forestilling om en digter ©Morten Fauerby

TOM – en musikalsk forestilling om en digter:
Den 15. september på BaggårdTeatret er der verdenspremiere på forestillingen TOM – en musikalsk forestilling om en digter, som er en hyldest til forfatteren Tom Kristensen. Hans digte fortolkes i en blanding af recitation, sang, radiooptagelser og elektroniske beats og tager udgangspunkt i BengtssonSydows album ’GLIMTVIS’. Læs mere og find billetter her.

Tarzan:
I Danmark kan den første professionelle udgave af Disneys musical TARZAN opleves på Fredericia Teater fra den 5. oktober. Musicalen er baseret på tegnefilmsfortolkningen af Edgar Rice Burroughs historie om menneskebarnet Tarzan, der vokser op i en vestafrikansk regnskov blandt gorillaer. Læs mere og find billetter her.

Svejk, Nørrebro teater
FOTO: Svejk ©Büro Jantzen

Svejk:
Instruktør Peter Schrøder iscenesætter en musikalsk version af Jaroslav Haseks roman ’Den gode soldat Svejks eventyr’ fra 1923. Hovedpersonen i fortællingen er hundehandleren Svejk, der, på trods af han er uegnet, bliver sendt til fronten for at kæmpe i krig. Han udfordrer systemet og bruger det farligste våben af alle: humoren. Forestillingen kan opleves på Nørrebro Teater fra den 27. september. Læs mere og find billetter her.

Sigurds Danmarkshistorie:
Ud fra bestsellerbogen ’Sigurd fortæller Danmarkshistorie’ fra 2016 opfører Sigurd Barrett nu værket som teaterkoncert med titlen Sigurds Danmarkshistorie – med skuespillere, band og en tidsmaskine. I fortællingen rejser Sofie tilbage i tiden til danmarkshistoriens begyndelse og oplever alt fra istiden og stenalderfolket til vikinger og H.C. Andersen. Forestillingen drager på turné rundt i landet – både på skoler og i landets koncert- og kulturhuse. Læs mere her.

Previous articleDansk Teater får direktør fra tænketank
Next article10 forestillinger du kan opleve på West End nu