SANDHED OG KONSEKVENS

Foto: Robin Skjoldborg

Den 22. januar har forestillingen SANDHED OG KONSEKVENS premiere på Teatret ved Sorte Hest. Teatret har sikret sig rettighederne til den svenske dramatiker Lars Noréns vilde forestillingen, som på scenen får luft under vingerne af en stærk kvartet af skuespillere.

På scenen finder vi Mikael Birkkjær, Anette Støvelbæk, Sarah Boberg og Peter Oliver Hansen, som i rollerne mødes i centrum af alle ægteskabers mest komiske og allermørkeste kampplads: Parmiddagen.

Som aftenen løber mere og mere af sporet, bliver det tydeligt, at parrene mest af alt prøver at finde mening i deres egne håbløse liv.

Om forestillingen

Vi er hjemme hos Elisabeth (Sarah Boberg) og Jens (Mikael Birkkjær), der har været gift i mange herrens år. I anledning af Elisabeths 50-års-fødselsdag har de inviteret hendes yngre søster Julie (Anette Støvelbæk) og søsterens mand Michael (Peter Oliver Hansen) til en aften, hvor stikpillerne flyver gennem luften, og slagene rammer under bæltestedet på kryds og tværs.

Når sandhederne om de to søstre blandes med en tilpas mængde alkohol og skeletter fra fortiden, får deres ægtefæller – plus den tamme undulat Benny – tilværelsens brutale konsekvenser at føle på krop og sjæl. Det der skulle have været en hyggelig fødselsdag, udvikler sig hurtigt til et blodigt opgør om kønsroller, barnløshed og bitre skæbner.

SANDHED OG KONSEKVENS spiller på Teatret ved Sorte Hest fra den 22. januar – den 27. februar 2021. 

Læs mere her.

Previous articleSuccesforestilling genopsættes næste år på Sort/Hvid
Next articleKærlighedens forrykte former