Satirisk komedie undersøger vores behov for ledertyper

Håbet er lysegrønt, Grønnegårds Teatret, teater, Kasper Colling Nielsen, Claud Flygare
FOTO: Tina Gylling Mortensen ©Per Morten Abrahamsen

Mammutteatrets nye satiriske forestilling Håbet er lysegrønt gæster Betty Nansen Teatret fra den 11. april til 5. maj. Forestillingen er en komedie om vores behov for at finde og dyrke ledertyper, der kan vise vej i en uoverskuelig tid båret af frygt og forvirring.

I denne magisk realistiske fortælling har ulve invaderet landet, og de skaber frygt og rædsel. Kultforfatteren Bolette Lunds lyrik er det eneste, der kan slå ulvene tilbage, da hendes digte kan dræbe. Hendes identitetspolitiske krænkelsesdigte er så potente, at der vokser en gigantisk kult omkring hende, og Bolettes voksende læserskare følger hende over alt. For læserne er hun og hendes digte svaret i en tid med uoverskuelige spørgsmål.

Forestillingen er skrevet af hhv. forfatter Kaspar Colling Nielsen, der står bag bøgerne ’Den danske borgerkrig 2018-2024’ og ’Det europæiske forår’, og Claus Flygare, som i 2008 modtog Reumertprisen som årets dramatiker for Mammutteatrets forestilling ’Fobiskolen’.

Håbet er lysegrønt iscenesættes af Henrik Grimbäck og Ida Grarup Nielsen står for scenografi. På scenen ses Tina Gylling Mortensen, Josephine Park, Lisbeth Wulff og Nanna Cecilie Bang, hvor sidstnævnte for nyligt har været aktuel med sin anmelderroste forestilling. Du kan læse mere om Håbet er lysegrønt og købe billetter her.

Previous articleNy musical om den ikoniske sangerinde Cher kommer til efteråret
Next articleMusikalsk forestilling fejrer 68’er-oprøret og datidens utopier