Nordjylland indtager CPH STAGE

Dig og mig ved daggry
FOTO: Dig og mig ved daggry ©Louise Dybbro

Aalborgs Teater Nordkraft bidrager med tre forestillinger til CPH STAGE. De bliver vist på henholdsvis Teater Grob, Husets Teater og Sort/Hvid.

DIG OG MIG VED DAGGRY er en dramatisering af Glenn Ringtved og Sanne Munk Jensens ungdomsroman af samme navn fra 2013. Teaterversionen har allerede taget Aalborg og anmelderne med storm. Fortællingen handler om ung kærlighed, der er så stærk, at den er værd at dø for. Forestillingen spiller på Teater Grob fra den 3.-5. juni. Find billetter her.

Verden uden os, Teater Nordkraft
FOTO: Verden uden os ©Louise Dybbro

VERDEN UDEN OS er en forestilling, der spørger, hvad vi mennesker egentlig betyder for verden. Den er et tankeeksperiment, hvor der leges med det totale fravær af mennesker. Forestillingen er instrueret af Teater Nordkrafts leder, Jakob Højgård Jørgensen, og den spiller på Husets Teater den 7.-9. juni. Find billetter her.

Sex in situ
FOTO: Sex in situ ©Martyna Miller

SEX IN SITU er en forestilling, der fokuserer på seksualiteten. På scenen står tre performere afklædt, og viser situationer, der normalt hører til det private liv. Forestillingen spiller på Sort/Hvid den 7.-8. juni. Find billetter her.

Previous articleAOK-nomineret teateroplevelse indtager Rudkøbing
Next articleSkuespilstuderende starter nyt sommerteater i Aarhus