Scenekunsteksplosion på FERAL FESTIVAL

Grafik: Andreas Bergmann Steen og Augustin Rebetez

Den danske nycirkus-undergrund har slået kræfterne sammen om at sende endnu en FERAL FESTIVAL ud over rampen: 3 dage med professionel international, eksperimenterende cirkus, koncerter og performance. Oplev FERAL FESTIVAL VOL. 2 den 21. til 23. oktober 2021 Hver aften klokken 19.00 til 01.00

Scenekunsteksplosion

Forbered dig på 3 dage med sexet, punk, hjertevarmende og politisk scenekunsteksplosion, når FERAL FESTIVAL rammer København i uge 42. Med internationale shows, der spænder fra eksperimentelt cirkus, performance, koncerter og mode: FERAL FESTIVAL samler natteliv, kultur og finurlige undergrunde i en begivenhed så usædvanlig og spektakulær.

Krafterne bag

Med økonomisk støtte fra Statens Kunstfond, Nordic Culture Point og Kongens Enghave Lokaludvalg, administrativ og produktionsmæssig back-up fra AFUK Scene, bookingsamarbejde med Dynamo Workspace, en kæmpemæssig indsats fra kunstnerisk leder Elise Bjerkelund Reine og hendes danske og internationale netværk, samt kraften fra 25 unge cirkusfrivilliges arme, ben, hjerner og hjerter, bliver sløret løfte for endnu en vild og vidtforgrenet FERAL FESTIVAL.

FERAL FESTIVAL er en festlig præsentation af et felt i sprudlende udvikling, der ellers ofte er henvist til margin og kompromis-bookinger i det etablerede scenekunstlandskab. Et vindue ind til genren nycirkus i dens eksperimenterende former – og et inspirationsrum og networkingevent for den danske nycirkusbranche.

Glæd dig til en eksplosion af sexet, punket, poetisk og politisk scenekunst. Læs mere her 

Previous articleGOOGLEREN: en forestilling om internettets skraldemænd
Next articleMinifestival for eksperimenterende scenekunst flytter ind på Husets Teater