Se cast fra Hamilton og Tina optræde til Royal Variety Performance

I tirsdag fik hele verden endelig lov til at se de skønne opvisninger fra dette års Royal Variety Performance. Det årlige show blev allerede opført den 19. november, hvor Prins Harry og hertuginde Meghan Markle overværede showet. 

Den store scene fik traditionen tro besøg fra West End. I år var det Tina, The Tina Turner Musical og Hamilton The Musical, der skulle berige publikum med sang, dans og skuespil fra de populære produktioner.

Adrienne Warren, der portrætterer Tina Turner i den biografisk musical, sang kæmpehittet “River Deep”. Sangen kom efter en kort dialog sammen med Tom Godwin, der spiller producer Phil Spector i hitmusicalen. Du kan se deres optræden i videoen øverst. 

Senere på aftenen var det castet fra Hamilton The Musical, der indtog scenen med sangen “Alexander Hamilton”. Aftenens vært, George Davies, kaldte i sin introduktion musicalen: “The show of the town!”. Du kan se hvorfor i klippet her.

Verdens største tv-show

Royal Variety Performance har eksisteret siden 1912, hvor Kong George V og Dronning Mary var til stede. Showet er til for at samle penge ind til The Royal Variety Charity, der støtter unge som ældre i underholdningsindustrien.

For selvom de fleste tænker på glamour og massevis af penge, når vi tænker på underholdningsindustrien, så er virkeligheden en helt anden for de fleste i branchen. En undersøgelse fra England viste i 2015, at det kun er 4% af industrien, der tjener over gennemsnittet. 

I år så 156 mio. mennesker fra hele verden med, da showet traditionen tror blev sendt på TV. Det gør Royal Variety Performance til den mest succesfulde og længstkørende underholdsshow nogensinde. 

Previous articleTammi Øst modtager Teaterpokalen og slår rekord
Next articleDen store fortællerfinale: Kom til GRAND SLAM i aften