Se Cher overraske publikum til premieren af The Cher Show

I går aftes amerikansk tid var der premiere på Broadway-musicalen The Cher Show, som er baseret på den ikoniske sangerindes liv. Cher selv var tilstede blandt publikum og alle øjne var på hende, da hun gled ned af gangen i Neil Simon Theater mod sin plads i den propfyldte sal. 

På den røde løbet fortalte Cher, der har fuldt med i tilblivelsen af musicalen, at den er skræmmende tæt på virkeligheden. Hun udtalte samtidig om skuespillerne: “Jeg kunne ikke have fundet nogle bedre selv, hvis jeg gik ud og ledte. Jeg joker ikke. Når jeg ser dem, får jeg nogle gange tårer i øjnene”. Det er Jason Moore, der har instrueret den originale musical. 

Efter forestillingen gav publikum en stående applaus mod scenen,  imens konfetti fløj ud over scenekanten. Midt i klapsalverne siger Stephanie J. Block, der spiller Cher i den sidste del af stykket: “Vi kunne ikke have gjort det her uden én bestemt person. Hun er alt. Hun er modig, fordi hun tør fortælle sin historie heroppe. Hun er genial, og hun er faboulous“. 

Med disse ord kom legende selv ind på scenen til jubelbrøl, der om muligt blev endnu større, da Cher derefter begyndte at synge “If I Could Turn Back Time” sammen med Stephanie J. Block . Episoden kan du se i ovenstående video. 

Rapper Kanye West var også til stede under premieren af The Cher Show sammen med sin kone, reality-stjernen Kim Kardashian. Han fik dog efterfølgende kritik for at have kigget for meget på sin telefon under forestillingen. 

The Cher Show sælger lige nu billetter indtil d. 10. marts. Du kan købe dem her. 

Previous articleThe Sound Of Music bliver opsat som udendørsteater på Hedeland Amfiteater
Next articleDansehallerne skal have ny direktør