Se eller gense prisvindende drama om krig, sår og broderskab

I STØVET FRA REGNEN Foto: Teater Grob, 2018

Hvordan lever man videre efter at have været i krig? Og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag efter at have mærket krigens rædsler?

Den 10. januar har Teater Grob repremiere på deres prisvindende forestilling I STØVET FRA REGNEN – et drama om krigen, der aldrig slutter.

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra, at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.

I STØVET FRA REGNEN blev i 2018 belønnet med en Talent Reumert til Maguns Iuel Berg for sit manuskript. Forestillingen blev rost af anmelderne og fik mange flotte ord med på vejen. Bl.a. skrev Berlingske:

“Henriksen og Hestbæk spiller intet mindre end guddommeligt i Scheel-Krügers suverænt lydhøre realisme-iscenesættelse.”

I STØVET FRA REGNEN er et stadig aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner, der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.

Bag iscenesættelsen står Teater Grobs kunstneriske leder Per Scheel-Krüger, og på scenen kan man opleve Paw Henriksen og Martin Hestbæk i rollerne som de to soldaterkammerater.

I STØVET FRA REGNEN spiller fra den 10. januar til den 31. januarTeater Grob.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Previous articleBliv blæst omkuld i Betty Nansen Teatrets roadmovie om BONNIE & CLYDE
Next articleLad dig fortrylle af historien om Beauty and the Beast som pantomime