Pernille Rosendahl
Pernille Rosendahl giver live koncert i Aarhus i aften. Foto: Musikteatret Aarhus

“Når I ikke kan komme til musikken, må musikken komme til jer”. Det er ud fra denne kreative parole, at der er tænkt kreativt i Musikhuset Aarhus.

I samarbejde med Spar Nord Fonden har de stablet såkaldte take away-koncerter på benene.

Det vil sige, at man i aften – onsdag den 20 maj. – kan opleve sangerinden Pernille Rosendahl for fuld udblæsning.

Kl. 17.30 går hun på med et udvalg af sine mange sange, transmitteret fra en gård et sted i Aarhus.

Man har kunne deltage i en konkurrence om, hvor Rosendahl skulle optræde. Hvor dét er, afsløres i aften. Hele koncerten kan man streame direkte via Musikhuset Aarhus’ Facebook, Instagram og You Tube kanaler – eller ved at trykke på dette link.

317.000 tilskuere følger med fra altaner og stuer

Det er den tredje i Musikhuset Aarhus’ kavalkade af såkaldte Take Away koncerter. Et tiltag, der er med til at sætte lidt musikalsk kulør på sommeren, nu hvor Corona-krisen har lukket spillestederne og muligheden for samvær ved store koncerter.

317.000 danskere har fulgt med hjemme fra stuerne, mens beboere i de aarhusianske baggårde har jublet over de første tre koncerter.

Musikhuset Aarhus
Musikhuset Aarhus står bag de populære take away koncerter.

“Pernille Rosendahl er en af de danske kunstnere, som i høj grad har leget og eksperimenteret med liveoplevelsen og mødet med publikum”, siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

“Hendes inderlighed, ærlighed og dragende smukke stemme skinner altid igennem, når hun optræder live, og vi glæder os til at opleve hende til Musikhuset Take Away”, siger Jeppe Uggerhøj.

Pernille Rosendahl har tidligere skabt det musikalske bagtæppe og sunget live på scenen til den populære danseforestilling Elsker dig for evigt, der blev et stort hit i Musikhuset i kulturhovedstadsåret.

Hun har også formået at levere både nære og unikke liveoplevelser på sine museums- og kirketurnéer.

Man kan se mere om, hvordan man kan vinde take away koncerter på teatrets hjemmeside her.