Selvmordstanker dissekeres på Teater Republique

Selvmordets anatomi © Per Morten Abrahamsen

Selvmordets anatomi stiller de helt store spørgsmål om liv og død, når forestillingen fra den 9. marts kan opleves på Teater Republique. Vil vi leve eller dø? Og kan man arve længslen efter at dø – selvom man er omgivet af kærlighed?

Selvmordets anatomi er et brutalt drama, der på tværs af tre årtier følger tre generationer af kvinder. På scenen lader de til at være jævnaldrende, men langsomt forstår vi, at det er mormor, mor og datter. Alle har de dødsdriften i sig, men hvor kommer den fra? Har de arvet den? Og kan de gøre op med den arv og vælge livet og kærligheden i stedet?

Forestillingen er skrevet af den unge britiske dramatiker Alice Birch, der sidste år høstede store roser for hendes forestilling ‘Revolt. she said. revolt again.’, der spillede på Husets Teater i København. De bærende roller i forestillingen spilles bl.a. af Helle Fagralid og Nicolaj Kopernikus.

Selvmordets anatomi spiller på Teater Republique fra den 9. marts til den 6. april. Mere information om forestillingen samt billetkøb kan findes her.

Previous articleFelt er tilbage på Husets Teater
Next articleNøgent, britisk one-man show tilbage på Katapult