SENSOMMER CIRKUS DAGE på Byens Ø

Foto: Teatri Mobili

Et nyt initiativ fra Dynamo byder på SENSOMMER CIRKUS DAGEByens Ø den 5. august til 7. august. Her indtages øen af en italiensk cirkusfamilie med manér. Rullende teatre på hjul danner rammen om SENSOMMER CIRKUS DAGE, hvor produktionshuset for nycirkus, DYNAMO, byder på forestillinger og cirkuskoncerter af Teatri Mobili, og al den cirkusstemning man kan drømme om.

Cirkusunivers

Tag plads i ”Camionteatro” og få en nostalgisk oplevelse af dukketeatrets magi, hvor italienske Teatri Mobili vækker dukker og genstande til live foran øjnene på publikum. Der er ingen øvre aldersgrænse for de to forestillinger MANOVIVA og ANTIPODI, som begejstrer børn på lige fod med voksne. Fra Byens Ø bliver du ført væk på en fantasifuld rejse i lastbilteatrets mørke, og når du lander med begge ben på jorden igen, kan du fortsætte din opdagelse af cirkussets magi.

Det er DYNAMOs producent Ida Nørgaard, hvis håndsrækning til den italienske cirkusfamilie, pludselig fik stablet en minifestival på benene til at sparke efterårssæsonen hos DYNAMO i gang. De to forestillinger, som familien rejser Europa tyndt med til sommer, vises nemlig i de teatre, der også bevæger sig rundt i på hjul. Når karavanen således indtager Byens Ø, dannes der helt naturligt intime kroge og hyggelige områder, der også kan bruges til diverse cirkusaktiviteter

Hvad du kan forvente

Teatri Mobili er en hel cirkusfamilie i 3 generationer, der rejser sammen rundt i Europa. Du kan se de fortryllende forestillinger MANOVIVA og ANTIPODI. Derudover kan du opleve mime og dukketeater og høre musik i det fri, med masser af nostalgisk cirkusmagi.

Prøv for eksempel kræfter med jonglering og akrobatik, når Cirkuslegepladsen åbner for familier. Du kan gå på opdagelse i blikdåsesamlingen og dukketeaterbiblioteket, eller vugge med til livemusik fra ”Kalo Taxidi” på den lille udendørsscene. Det er også muligt selv at bidrage til festlighederne. Har du et one-person band, er du en del af en akro-duo eller vil du byde op til fællesdans? Der er ingen regler for mængden af talent eller musikalitet du byder ind med – så længe du bidrager til den gode stemning.

Få en sidste smag på sommer, cirkusstemning og feriefornemmelser, når SENSOMMER CIRKUS DAGE ruller ind på Odense Havn 5.-7. august. En arrangementsrække, der er blevet til med støtte fra Odense Kommunes Oplev Odense Pulje, Statens Kunstfond, William Demant fonden og BUPL’s Solidaritets- og Kulturpulje.

Køb dine billetter her.

Previous articleFrederiksberg Festspil: hybridfestival der ønsker at åbne kunsten
Next articleSommerteater med MISANTROPIA