SER DU MIG – En forestilling om at finde hinanden i mørket

Teater Grob

Den 21. august genåbnede Teater Grob med forestillingen SER DU MIG – en performance-forestilling om at finde hinanden i mørket. Forestillingen kan ses frem til den 12. september.

En fysisk og visuel forestilling

SER DU MIG er en sanselig, tværkunstnerisk performance-forestilling, der undersøger de menneskelige og sociale mekanismer, der er forbundet med social deroute.

Det er en fysisk og visuel forestilling, hvor skuespillerne er et kalejdoskop af stemmer, der adresserer et fald fra den gængse sociale norm til samfundets bund. Fra at være inde til at være ude. Forestillingen reflekterer over, hvad der kan opstå derfra.

Samtaler med mennesker i det offentlige rum

CoreAct – der består af Anika Barkan og Helene Kvint – arbejder researchbaseret, og i udviklingen af SER DU MIG har de blandt andet været på researchture til henholdsvis Charlottenlund, Ishøj, Hundige og Brøndby, hvor de har talt med en lang række mennesker i det offentlige rum. Samtalerne optræder ikke 1 til 1 i forestillingen, men er en del af forestillingens faktuelle fundament.

Om forestillingen

SER DU MIG er en co-produktion mellem CoreAct og Teater Grob.

Teksten er skrevet af Abelone Koppel, instrueres af Anika Barkan, scenografi og lysdesign er af Edward Pierce og lyddesign er af Mika Forsling. På scenen står Mohammed Ali OsmanHelene Kvint og Søren Møller Pedersen.

Forestillingen spiller 21. august – 12. september fra mandag – lørdag kl. 20.00.

Læs mere her.

Previous articleEn komedie om noget så umorsomt som en depression
Next articleGå ikke glip af et vildt og morsomt actionbrag på Bora Bora