Shakespeare i Ørstedsparken

Foto: Gudmund Thai

På 7. år samarbejder Folketeatret og SHAKES om gratis Shakespeare til alle. I år har de HAMLET under kærlig behandling, som de optræder med i Ørstedsparken fra den 28. maj til 24. juni, tirsdag til lørdag kl. 18.30.
Skuespillerne skruer op for charmen i overdådig Shakes-stil og in-your-face-attitude, mens de er i ført flamboyante kostumer.

Det bliver en fest, hvor publikum kan lægge hverdagens problemer fra sig. Det er et rent flamboyant SHAKES-attack uden livrem, hvor publikumskontakt skruet helt op, og kærligheden summer i luften.

Efter opførslen i Ørstedsparken drager holdet videre. Først til Bellahøj Friluftsscene den 25. juni kl. 18.30, den 28. juni kl. 18.30 i Thisted, den 29. juni kl. 18.30 i Vejle og endelig den 29., 30. og 31. juli kl. 18.30 i Helsingør.

SHAKES er et kollektiv af kunstnere, der ønsker at gøre Shakespeare folkelig og tilgængelig for alle. Ved at fusionere Shakespeares ædle tradition med alskens pop, mode og slang er ønsket at hive Shakespeare ud af teaterstøvet og ned på gadeplan, hvor alle kan få glæde af den britiske poets udødelige fortællinger.

Previous articleDen Røde Plads transformeres til operascene
Next articleOplev et poetisk samspil af klorvand, kroppe og korværk