Sigurd Barrett står bag ny julemusical på Randers EgnsTeater

Juleevangeliet - The Musical
Vinderen af konkurrencen om billetter til Sigurd Barretts nye musical Juleevangeliet - The Musical er fundet. Foto: Randers EgnsTeater

Denne jul kan man få en humoristisk, kærlig og musikalsk teateroplevelse, når Sigurd Barretts nye musical Juleevangeliet – The Musical har premiere på Randers EgnsTeater den 29. november og spiller frem til den 20. december 2019. 

Det er første gang, at Sigurd Barrett har komponeret og skrevet en musical om vores 2000 år gamle julefortælling. I Juleevangeliet – The Musical fortælles nemlig den klassiske gamle julehistorie om Josef og Maria selvfølgelig på ny og magisk vis og på bedste Sigurd Barrett-maner med en god portion humor, musik og referencer til verden anno 2019. Man vil både møde kameler, der kan synge, et æsel, der kan snakke, og en kromutter, der er vild med hiphop. 

Juleevangeliet – The Musical præsenteres vi for rejsen, der minder os om, hvorfor vi fejrer jul. Vi følger Josef og den højgravide Maria på deres rejse mod Betlehem, for at blive regnet med, da Kejser Augustus har besluttet, at befolkningen skal tælles. Rejsen mod Betlehem byder på ørkenrøvere, der har det for varmt, skatteopkrævere, der er grådige og tørstige, og vismænd og hyrder, der skændes om, hvem der kommer først til Betlehem. 

På scenen kan opleves skuespillerne Lisbeth Knopper, Allan Helge Jensen, Sofie Alhøj og Caspar Juel Berg i selskab med musikerne Jacob Venndt og Tom Lindby. Sigurd Barrett står altså ikke selv på scenen, men er dramatikeren og komponisten bag. Sammen med instruktør Louise Schouw, scenograf Niels Secher og lysdesigner Mia Jandje Willet har Sigurd Barret skabt det ganske særlige univers, der kendetegner Juleevangeliet – The Musical.

Sigurd Barrett

Sigurd Barrett er særlig kendt for at lave tv, musik og bøger til børn. Han har udgivet 31 bøger og optrådt flere hundrede gange på tv samt holdt tusindvis af koncerter. Han har formået at skabe sig en alsidig karriere og er en anerkendt personlighed i dansk musik- og kulturliv. På cv’et kan han både skrive entertainer, komponist, musiker, tv-vært og forfatter. 

Dernæst kommer titlen som musicalkomponist. For 10 år siden skrev Sigurd Barrett sin første musical ’En Skærsommernatsdrøm’. Herefter fulgte musicalen ’Valhalla’, der blev opført i 2012. I 2019 blev hans teaterkoncerter ’Sigurds Danmarkshistorie’ og ’Sigurd fortæller om de græske guder’ opført. Med Juleevangeliet – The Musical er det altså blevet tid til endnu en musical fra Sigurd Barrett. 

Find mere info om julemusicalen og bestil billet her.

Previous articleHop med på Bowie-bølgen i Jylland
Next articleDet sker i Aarhus Festuge 2019