Sigurd lærer børn om Græsk mytologi

Peter Oliver Hansen, Camilla Bendix & Sigurd Barrett © Miklos Szabo

En af Danmarks mest folkekære entertainere Sigurd Barrett gæster Østre Gasværk Teater fra 19. september til 20. oktober, når bestselleren fra 2014: Sigurd fortæller om de græske guder omdannes til en levende teaterkoncert for hele familien.

Forestillingen har Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen i hovedrollerne, imens Sigurd og hans orkester sørger for at tage publikum med på en rejse til det gamle Grækenland med altoverskyggende musik og dragende fortælling.

Grundlaget for hele vores kulturs tænkning

For hvordan opstod verden? Hvem var ham Zeus egentlig, og findes der havudyrer i Grækenland? Hvordan er fortællingerne om Zeus, Hera, Apollon og hvad med den store, magtfulde Poseidon?

Østre Gasværk Teater omdannes til fra rå kuppel til farverigt mytologisk univers, når historierne om de græske guder vækkes til live. Teatret satser i denne omgang på det yngre publikum, men forestillingen er tiltænkt hele familien, hvor alle kan lære noget om den gamle historie. Herudover vil Sigurd og holdet fortælle de bedste fortællinger igennem sang, dans og drama – også ned på et niveau hvor de helt små kan følge med. Jo længere, historien skrider frem, desto mere kan børnene pludselig forstå grundlaget for hele vores kulturs tænkning. Hvem er vi, og hvorfor tænker vi, som vi gør? En stor del af de iørefaldende sange i teaterkoncerten er udgivet sammen med bogen og kendes allerede af mange børn.

Sigurd har tidligere turneret med sin bog fra 2016 Sigurd fortæller Danmarkshistorie, som blev til teaterkoncerten Sigurds Danmarkshistorie på forskellige spillesteder i Danmark. Nu slår han vejen forbi Østre Gasværk Teater. Læs mere om vores nyhed her.

Mere information om Sigurd fortæller om de græske guder kan findes her. Billetsalget er startet i dag, og kan købes her.

Previous articleAfrika og Det Vilde Vesten mødes i Dark Noon
Next articleSuccesfuld romanklassiker får danmarkspremiere i Odense