SKAM vender tilbage i efteråret

SKAM
FOTO: Fanny Bornedal og Jonathan Stahlschmidt ©Aveny-T

SKAM 2 – Noora+William, som er opfølgeren til efterårets succes ‘SKAM 1’, får premiere den 14. september på Aveny-T. Den skulle oprindeligt været spillet her til foråret, men produktionen har valgt at udskyde grundet første dels popularitet. Scenograf Jon Stephensen udtaler:

”Vi har store forventninger at leve op til. Det tager vi seriøst og det har betydet at jeg har valgt bruge ekstra megen tid på at skabe denne forestilling.”

SKAM 2 er en kærlighedshistorie, hvor den feministiske Noora og bad-boy William forelsker sig og bliver kærester; dog ikke uden konflikt, da Nooras bedste veninde Vilde også har et godt øje til William. De to unge mennesker spilles af hhv. Fanny Bornedal og Jonathan Stahlschmidt.

Forestillingen er baseret på den norske succes-serie, der handler om en række gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, seksualitet, venskaber og studieliv. Lige nu går den sin sejrsgang verden over og bliver lavet som remakes i seks lande. I USA har Facebook købt den amerikanske version der udsendes, når sitet snart begynder at streame tv.

Det er til efterårets forestilling lykkes at samle det samme hold på og bag scenen som i den forgange produktion. Teaterversionen bliver iscenesat af Martin Lyngbo, med scenografi af Jon Stephensen og dramatisering af Line Mørkeby. SKAM 2 spiller på Aveny-T frem til 19. oktober, og du kan købe billetter via dette link.

Previous articleOplev Jane Austens ‘Pride and Prejudice’ på Krudttønden
Next articleLars von Trier åbner porten til ‘Riget’ på Det Kongelige Teater