Skuespiller Charlotte Munch gæster KulturHave på dk4

I programrækken KulturHave på dk4 inviterer programmets vært Christian Have hver anden tirsdag en førende skuespiller, kulturleder eller -aktør i studiet for at få deres bud og holdninger til kunstens betydning og dens værdi for den enkelte og for samfundet.

Tirsdag den 9. april lagde skuespiller Charlotte Munch vejen forbi studiet til en samtale om skuespillet og forskellen på at spille det på teater, film og tv. Hvordan der på mange måder er flere ligheder end forskelle, men at afvekslingen mellem dem er befriende. Hele udsendelsen kan ses i toppen af artiklen.

Snakken i programmet kommer også ind på det at tale om kunst og kultur, og hvordan vi gør og bør gøre det. Den kommer forbi noget så flygtigt som tiden, og hvordan den bruges rigtigt. Charlotte Munch fortæller også om arbejdet med det improviserende teaterensemble Felt, om at skabe en troværdig karakter på 20 sekunder og om at turde noget som kunstner og nødvendigheden i at være tydelig i sit udtryk.

Der udkommer et nyt afsnit af KulturHave hver anden tirsdag. Blandt tidligere gæster kan nævnes teaterdirektør ved Aarhus Teater, Trine Holm Thomsen, skuespiller Thure Lindhardt, instruktør Kaspar Rostrup, skuespiller Bodil Jørgensen, teaterchef ved Fredericia Teater, Søren Møller og teaterdirektør ved Vendsyssel Teater, Lars Sennels.

Previous articleMødre vender tilbage til Folketeatret
Next articleDyrene i Hakkebakkeskoven indtager Tivoli