Skuespiller og figur flyder sammen i TRUE.STORY

FOTO: Nanna Cecilie Bang som 'Nanna' © Petra Kleis

En stand-up-monolog-hybrid kaldes TRUE.STORY, der lige nu er på turne rundt omkring i landet. Det er skuespillerinde Nanna Cecilie Bang, der har skrevet manuskriptet, som hun også har ene rolle i. Stykket er produceret af Sort/Hvid.

TRUE.STORY handler om kvinden Nanna. En kvinde i 20’erne der vil være fri til at være den, hun er – frigjort nok til at dyrke sex med hvem hun vil. Men det er også fortællingen om en kvinde, der råber og banker i gulvet med en kost, fordi hun ikke kan holde ud, at hendes underbo er så lykkelig, at det siver op i hendes lejlighed. Og samtidig en kvinde, der bare så gerne vil være lige den type, alle gerne vil have.

Den tragikomiske fortælling om den unge kvinde er ikke en selvbiografisk fortælling om Nanna Cecilie Bang. Men undervejs er det svært at finde grænsen mellem figur og skuespiller. Dette er ikke mindst på grund af Nanna Cecilie Bang. Hun er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2014 og modtog Årets Reumerts Talentpris 2015.

Teaterkritiker og Reumertjurymedlem Gregers Dirckinck-Holmfeld skrev i sin anmeldelse af TRUE.STORY om den unge skuespillerinde: ”Nanna har alt det sultne skuespillertalent, overskuddet, det lystne, blodrige mod på at sige haps, nu æder jeg jer, og nu skal I få lov at æde mig.”

FOTO: Nanna Cecilie Bang som ‘Nanna’ © Petra Kleis

Forestillingen er instrueret af Christian Lollike, der i sin tid fik sit absolutte gennembrud, da Teater Katapult i 2004 opsatte hans manuskript, ’Dom Over Skrig’.

Stykket vises over hele fire dage på teater Katapult i Aarhus d. 18. – 21. september. Se hele TRUE.STORYs turneplan og læs mere her. 

Previous articleTre danseforestilinger du skal se i efteråret
Next articleMichael Scott går til scenen: The Office bliver til musical