SMASK
SMASK på Mungo Park. Foto: PR

At blive afvist kan føles som et SMASK lige i fjæset. Og et sådant smask kan du få en lille bid af, hvis du besøger teatret Mungo Park denne vinter. For den 10. november får den tragikomiske forstadsfarce SMASK premiere. Forestillingen kredser om hvordan hjertesorg sætter livet i stå – for tre vidt forskellige mennesker, som bor i den samme lille efterårsmørke by.

SMASK – og dit hjerte (og liv) går i stå

I den lokale latterklub møder vi den unge Ellen, som endnu engang er blevet dumpet, før kærligheden fik lov at spire. Hun har besluttet sig for ALDRIG at forelske sig igen, men så starter Kat i klubben.

I modsatte ende af byen skal lægen Troels være alene for første gang i 30 år, efter konen har pakket sin sidste flyttekasse. Og så endda på Allehelgensaften, hvor mærkeligt udklædte børn bliver ved med at trænge sig på.

Ikke langt derfra forsøger Miriam at være mor til et barn hun bliver mere og mere fremmedgjort over for, midt under en kommune-mæglet skilsmisse. Alle er de slået omkuld af det smask, der rammer, når et menneske du elsker, ikke længere vil have dig.

Hvad sker der når vi bliver valgt fra?

Det unge instruktørtalent Anastasia Nørlund undersøger med SMASK, hvad der sker med det moderne menneske, når det forlades – hvordan klarer vi det at blive fravalgt, i en verden hvor vi er vant til at få det, vi vil have?

Intet mindre end hele tre fremadstormende dramatikere Zakiya Ajmi (romanen Vulkan), Rasmus Krone og Marie Bjørn (GALATHEA3000) kommer med deres bud i denne sammenflettede multiplotfortælling.

Medvirkende: Sara Fanta Traore/Rikke Westi, Nana Morks og Henrik Prip
Iscenesættelse og bearbejdelse: Anastasia Nørlund,
”Med venlig hilsen din ekskone”: Zakiya Ajmi ”Allehelgensaften”: Rasmus Krone
”Klubben”: Oprindelig idé: Marie Bjørn. Deviset og bearbejdet af: Anastasia Nørlund
Scenografi: Frederikke Dalum
Lyddesign: Emil Bøll
Lysdesign: Mikkel Givskov

Forestillingen kan opleves fra den 10. november – 29. december på Mungo Park i Allerød.
Læs mere og køb billetter her.

Tidligere artikelVendsyssel Teater præsenterer MOTIONISTERNE – en julekomedie med noget på hjerte
Næste artikelEventyret om Brødrene Løvehjerte vender tilbage