Sommerrevyen vender tilbage til Aalborg i 2022

Foto: Odense Sommerrevy

Efter en forrygende debut med Odense Sommerrevy i en tilpasset form i AKKC i år, sættes billetsalget for næste års sommerrevy i gang allerede nu i AKKC. Samarbejdet mellem AKKC og Odense Sommerrevy fik en rigtig god start, da det nordjyske publikum tog så godt imod revyen. Nu har parterne besluttet af videreføre den tidligere tradition med sommerrevy i Aalborg. Revyen får premiere den 2. september 2022  i AKKC og får navnet Sommerrevyen i Aalborg.

Når det toptunede nye skuespillerhold til Sommerrevyen i Aalborg dukker op fra 2. september til og med 4. september næste år, er det med Lone Rødbroe, Henrik Koefoed, Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad. Et fantastisk hold med masser af erfaring, spændvidde, musik og komisk talent. Det bliver uden tvivl endnu en revyfest i AKKC, som begge parter forventer bliver en god tradition for det nordjyske publikum, som det tidligere har været med Cirkusrevyen.

Lone Rødebro

Lone Rødebro bliver det nye ansigt i Sommerrevyen. Lone er en humørbombe ud over det sædvanlige. Revygenren mestrer hun til fulde, og det har hun vist både i AKKC, Hjørring og også i Sønderborg Sommerrevy et utal af gange. Hun er en flittig teater-skuespiller, og kan også opleves i ”Overleverne” på TV2, og “Når ulven kommer” på DR1.

Henrik Koefoed

Henrik Koefoed var med for første gang i 2021 og kan både synge, være komisk og eftertænksom. Mange publikummer vil huske Henrik som H.C. Andersen. Henrik er bl.a. også kendt for ”Ørkenens sønner”, og så har han et særligt hjerte for Aalborg, hvor han både har studeret på Nordjysk Musikkonservatorium og haft sin første rolle på Aalborg Teater.

Thomas Mørk

Thomas Mørk har været med fra starten i Odense Sommerrevy, så det er svært at forestille sig en Sommerrevy uden en Thomas Mørk. Hvert år udmærker han sig med sit kæmpe talent for komik og sin måde at formidle humor med sit gummiansigt og vanvittige kropssprog.

Vicki Berlin

Vicki Berlin har også været med fra starten og bidraget til Odense Sommerrevys succes gennem årene. Hun har både skrevet teksten til og udført rollen som figuren Camilla. Udover revy har Vicki også medvirket i international film. Så endnu en meget alsidig og engageret skuespiller.

Lars Arvad

Lars Arvad har skabt succesen Odense Sommerrevy i 2016, og er også på scenen i 2022, hvor man kan grine over hans fynske lune figurer.  Odense Sommerrevy er på få år vokset til at være én af landets største revyer og er blevet en fast tradition for et stort revyelskende publikum. Parterne ser derfor meget frem til at videreføre traditionen med en sommerrevy i Aalborg.

Læs mere om Sommerrevyen og find dine billetter her

Previous articleDanmarkspremiere på PLATT-FORMs nye show: Er vi gået for langt?
Next articleDen stjernespækkede TEATERKONCERT C.V. JØRGENSEN får endelig københavnsk premiere