Spis en skefuld fællessang med Larsens Teatersuppe

Larsens Teatersuppe
Nu kan publikum igen nyde en skefuld varm suppe i selskab med Jørgen W. Larsen. Foto: PR Foto.

Fra d. 7. september fortsætter suppesuccesen, når Aalborg Teater endnu engang inviterer til Larsens Teatersuppe i Teatercaféen.

I to timer sørger værten, skuespiller Jørgen W. Larsen, for hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og masser af fællessang. Stemningen bliver slået an med hjemmelavede supper fra Teatercaféen, der nydes under forestillingen.

Hver gang vil forestillingen have en ny historie, som bliver fortalt af værten og gæsterne. I 2019 kan publikum møde kunstnere fra Street Station til en snak om Street Art, og om graffiti er kunst eller svineri. Man kan møde ægteparret Lone og Peter, der valgte at gå efter drømmen som vinbonde, efter de var gået på pension. Eller man kan opleve jazz og trommer sammen i en spændende duo. Endelig vil operasanger Thomas Rewes og pianist Lise Gam-Jensen fortælle historier om populær musikhistorie med tyske komponister.

Om Jørgen W. Larsen

Jørgen W. Larsen er autodidakt skuespiller og startede på Vintapperteatret i Odense i 1981. Siden har han været på Team Teatret i Herning og Limfjordsteatret i Nykøbing Mors med forsamlingshusteater, inden han i 1993 blev fastansat på Aalborg Teater. Her optrådte han for første gang i Paul Hammerich og Bent Fabricius Bjerres musical Esther. I 1994 debuterede han som instruktør med forestillingen Balladen om Billie, der blev starten på en lang række andre instruktioner som Lykkehjulet og Den Røde Tråd.

Jørgen har medvirket i en lang række forestillinger på Aalborg Teater som f.eks. Amadeus, Maria Stuart, Troldmanden fra Oz, Cabaret, Sommer i Tyrol og Aftensol. Nu er han tilbage som vært i det tilbagevendende supperteaterkoncept Larsens Teatersuppe, hvor han guider publikum gennem to timer med snak, fællessang og samvær.

Larsens Teatersuppe kan opleves på Aalborg Teater fra. d. 7. september 2019 frem til d. 2. maj 2020 og foregår ca. en gang om måneden.

Læs mere om programmet og bestil billetter her.

Previous articleFå et humoristisk blik på magt, kunst og køn med kultklassikeren I LOVE DICK
Next articleCarnival med crazy humor i Cirkusbygningen