Stephen Kings thriller ‘Carrie’ opsættes som dansk musical

CARRIE The Musical, musical, opsætning, Odense, Danmark, Stephen King, debutroman, thriller, Elite Teater
FOTO: Instruktørduoen Johan Berg & Mikal K. Larsen ©Kim Kjærgaard Sørensen

Teaterforeningen Elite Teater har sat sig for at lave en dansk musicalopsætning af Stephen Kings berømte debutroman ‘Carrie’. Musicalen indeholder både romantik, dramatik og etik og får publikum til at tage stilling, reflektere over livet og konsekvenserne af vores handlinger.

CARRIE – The Musical handler om den upopulære pige, Carrie White, der altid bliver gjort til syndebuk for sine klassekammeraters ondskabsfulde tricks. Men Carrie opdager, at hun besidder nogle helt særlige evner, og skubbes hun ud over kanten, er hun ikke bange for at bruge dem.

Forestillingen instrueres af duoen Mikal K. Larsen og Johan Berg. Larsen er udannet fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet i Fredericia, og Berg er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg og The Royal Academy of Music i London. Det er endnu ikke på plads, hvem der skal spille med i musicalen, da auditions først er den 12.-13. maj.

Elite Teater, der står for opsætningen, holder til i Odense og blev stiftet i 2012. Foreningen har fokus på kvalitet og talent, hvis ambition er at udfylde tomrummet mellem amatørteater og professionelt teater.

CARRIE – The Musical spiller på Magasinet i Odense og har premiere den 24. oktober. Billetsalget er endnu ikke åbnet, men du kan læse mere om musicalen og Elite Teater her.

Previous articleCPH STAGE har samlet et udvalg af highlights til festivalen
Next articleSyv dage, én danser og tusindvis af melorme