Stig Rossen
Foto fra lydstudiet: Rumle Skafte

ATLANTIS-fans kan glæde sig til at opleve en helt nyskrevet sang komponeret til Stig Rossens karakter, skurken Jabbadoor, når den hidtil største opsætning af den danske musicalsucces får premiere i Tivoli den 10. september. Samtidig har over 30.000 danskere allerede sikret sig billetter til forestillingen, og det flotte forsalg betyder, at der nu forlænges med seks ekstraforestillinger i Tivolis Koncertsal.

Ny sangklassiker på vej

ATLANTIS er uden tvivl én af de mest populære danske musicals nogensinde. Det skyldes ikke mindst forestillingens utallige ikoniske sange som f.eks. Hil Atlantis, Alle andre stederDe sorte skyer, Hvor er du nu, Adalena og signaturnummeret Morgen på Atlantis. Nu er der måske en ny sangklassiker fra musicalen på vej. Det kreative hold bag den originale musical, Thomas Høg, Sune Svanekier og Peter Spies, har nemlig skrevet et helt nyt nummer, som får verdenspremiere i den nye opsætning. Det er et nummer skrevet specielt til Stig Rossens skurkerolle Jabbadoor.
Stig Rossen er begejstret for den nye sang.

“Det er fantastisk at få muligheden for at synge en helt ny ATLANTIS-sang! Det er en fantastisk kraftfuld sang, hvor man får et indblik i, hvilken person Jabbadoor i virkeligheden er. Han er ambitiøs, forfængelig, misundelig, hævngerrig og fuld af foragt. Han vil ikke bare myrde Atlas, men han ønsker, at Atlas skal se ham i øjnene, mens han gør det! Det er en stærk sang, som helt sikkert vil blive en nyklassiker inden for musicalgenren, og jeg glæder mig til at synge den for publikum for første gang i Tivoli til september!,” udtaler Stig Rossen.

Forestillingens dirigent og kreative producent Mikkel Rønnow fortæller om den nye sang, der kommer til at tilføje noget helt særligt til forestillingen og Jabbadoors historie.

“ATLANTIS er jo i sig selv et overflødighedshorn af fantastiske sange. Men vi synes det kunne være sjovt at få en helt ny sang med, så selv de største fans kunne opleve glæden ved at høre en ATLANTIS-sang for allerførste gang. Sangen handler om Jabbadoors foragt for Kong Atlas, og det er i den sang, han bliver klar over, at han må og skal dræbe kongen for at kunne indfri sine egne ambitioner. Det er en melodi med smukke, lyriske fraser, som rummer raffinerende musikalske virkemidler, uregelmæssige taktarter og et umiskendeligt iørefaldende omkvæd,” udtaler den kreative producent.

Ekstra forestillinger sættes i salg

Indtil nu har over 30.000 danskere sikret sig billetter til ATLANTIS, som bliver den største opsætning af musicalen til dato. Tivoli har nu taget konsekvensen af det flotte forsalg og har derfor nu sat seks ekstra forestillinger i salg. Det drejer sig om tirsdag d. 26/10 kl. 19.30, onsdag d. 27/10 kl. 19.30, torsdag d. 28/10 kl. 19.30, fredag d. 29/10 kl. 19.30, lørdag d. 30/10 kl 14.00 og søndag d. 31/10 kl. 15.00.

De ekstra forestillinger er i salg nu.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

 

Tidligere artikelTeaternyheder er tilbage på skærmen med et nyt afsnit
Næste artikelGenåbningsforestilling på Aarhus Teater – En sang siger mere end 100 ord