Stjernenavne klar til Sound of Symphony koncerter

Sound of Symphony
Sound of Symphony kan høres første gang i Holstebro Musikteater den 6. juni. Foto: PR

Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH er sammen med Danmarks Underholdningsorkester klar til at præsentere Sound of Symphony.  Et unikt koncertformat, der forener rytmisk musik med symfonisk lyd.

De opfører den første af syv open air-koncerter den 6. juni ved teatret i Holstebro.

De fire artister får lejlighed til at folde deres talent ud på en helt ny måde, når de spiller sammen med Danmarks Underholdningsorkesters stærke hold af strygere, blæsere og slagtøj. I Sound of Symphony samler og genfortolker de en hel perlerække af tidens store musikbidrag.

Kommer rundt i hele landet

Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH leverer velkomponeret pop, country og indie i hver sin ende af den rytmiske musikgenre. Fælles for dem er nærværet og den kunstneriske kompromisløshed. Mens Danmarks Underholdningsorkester er den klassiske rygrad, der løfter musikken til nye højder.

”Jeg glæder mig meget til, at Danmarks Underholdningsorkester nu for alvor igen kan opleves i det fri, når vi til sommer tager rundt i hele landet med Sound Of Symphony. Der er altid en helt særlig energi, når den symfoniske musik møder nogle af landets dygtigste rytmiske musikere, så der lagt op til en oplevelse ud over det sædvanlige.”, siger direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö.

Sound of Symphony strækker sig over tre timer, og har plads til stemningsskift og kunstnerisk fordybelse i popgenrens yderpunkter.

De fire artister fortolker én efter én egne musikhits og synger med på hinandens numre i forening med Danmarks mest anerkendte symfoniske orkester.

​Sound of Symphony kan opleves under åben himmel og i naturskønne omgivelser fra den 6. juni.

Turnéplanen kan ses herunder

​6. juni: Open Air ved Teatret, Holstebro
​20. juni: Indelukket, Silkeborg
​15. august: Brundlund Slot, Aabenraa
​21. august: Rock i Lunden, Horsens
​23. august: Hedeland Amfiteater, Hedehusene
​28. august: Skovdalen, Aalborg
​29. august: Den Fynske Landsby, Odense

Læs mere om Sound of Symphony og bestil billetter her

Previous articleWafande åbner vinterferien på Amager Børne-musikfestival
Next articleSpænd skøjterne og mød Rasmus Klump til Vinter i Tivoli