Stor efterspørgsel forlænger Nye Rejsende på Det Kongelige Teater

Nye rejsende
Forestillingen Nye rejsende med Cicilia Gadborg Høegh bliver nu forlænget i Skuespilhuset. Foto: Camila Winther.

Det går forrygende for forestillingen Nye Rejsende Det Kongelige Teater.

Publikums efterspørgsel på billletter har været så stor, at der nu er blevet sat to ekstra forestillinger på programmet.

Man kan således se Nye RejsendeSkuespilhusets Lille Sene, den 6. februar og den 8. februar, hvor forestillingen spiller h.h.v. klokken 20.00 og klokken 17.00.

Nye rejsende er baseret på den unge og talentfulde forfatter Tine Høegs prisvindende debutroman af samme navn. Forestillingen havde faktisk urpremiere allerede i efteråret under KGL DANSK-konceptet, der afprøver ny dansk dramatik, men da spillede den kun ganske kort.

Scenariet er dette: På sin første arbejdsdag som ny gymnasielærer møder en ung kvinde en mand i toget. Hun forelsker sig hovedkulds i ham og de indleder en intens og besættende affære. Problemet er bare, at manden er gift og har et barn.

Sicilia Gadborg Høegh leverer monologen  

Med begæret bankende i kroppen forsøger gymnasielæreren samtidig at træde i karakter som rigtig voksen på sin arbejdsplads blandt elever og lærere på gymnasiet. Og samtidig skal hun håndtere sin søsters glansbilledeliv.

Det går ikke særlig godt.

Stykket baserer sig på Tine Høegs debutroman, der vandt Bogforums Debutantpris i 2017.

PÅ scenen leveres den intense, sorgmuntre monlog af Sicilia Gadborg Høegh.

Sicilia Gadborg debuterede på Det Kongelige Teater som studerende i 2011 i “Den Gerrige”. Hun har bl.a. medvirket i “Ødipus” og Antigone” (2016), “Højskolesangbogen” (2016), “Helligtrekongersaften eller Hvad I vil” (2017), “Terror” (2017), “Othello” (2017), “68” (2018) og “Den kroniske uskyld” (2018).

Sicilia Gadborg var desuden tilknyttet Aarhus Teater i perioden 2013 til 2015 – året hvor hun også modtog Reumerts Talentpris og Lauritzen Fondens Believe In You-pris.

I Nye Rejsende står hun alene på scenen i den time forestillingen varer, uden pause.

Nye rejsende kan ses på Skuespilshusets Lille scene i København med ekstra forestillinger den 6. og 8. februar.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her

Previous articleMusikteatret Holstebro giver gratis billetter til TANGO
Next articleHør Teater Momentums instruktør fortælle om tankerne bag Apokalypse