Stortslået jubilæumskoncert med stjernespækket cast

De medvirkende til Jesus Christ Superstar. Foto: Line Grünwaldt, Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester ser frem til at byde velkommen til 50-års jubilæumskoncertudgave af den tidsløse rockmusical JESUS CHRIST SUPERSTAR.

Den stjernespækkede koncert med bl.a. Erann DD, Fallulah, Martin Brygmann og Allan Mortensen får premiere på fredag den 26. september 2020 Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København og vil efterfølgende turnere rundt i hele landet.

Hvad du kan se frem til 

Danmarks Underholdningsorkester tilbyder i efteråret 2020 en musikalsk oplevelse i topklasse, når de udødelige sange fra den verdenskendte rockmusical JESUS CHRIST SUPERSTAR fremføres af et stjernespækket cast på Det Kongelige Teaters Gamle Scene og efterfølgende på turné i hele Danmark.

Castet vil fortolke rollerne og de legendariske originale sange af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice, og vil blive akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö. Koncerten markerer 50-året for udgivelsen af konceptalbummet, der var inspirationsgrundlag for musicalen.

Koncerten bliver fremført på engelsk af et stjernespækket cast, hvor publikum vil få lov at opleve Jesus’ sidste dage set gennem antihelten Judas’ øjne. I spidsen for koncerten er Erann DD i hovedrollen som Judas, Chrisoffer Brodersen som Jesus og Fallulah i den kvindelige hovedrolle som Maria Magdalene.

Det er første gang Fallulah ikke står på scenen som solist – og det glæder vi os til at opleve!

En særlig udgave med en særlig ‘gæst’

For at sætte fokus på fejringen af jubilæet kan det velkendte ansigt Allan Mortensen igen opleves i koncertudgaven af JESUS CHRIST SUPERSTAR. Allan Mortensen var nemlig med på scenen som Judas, dengang koncerten havde danmarkspremiere i 1972.

Direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö, udtaler:
”Vi har samlet et dream team af landets dygtigste sangere til at fortolke alle de fantastiske sange i JESUS CHRIST SUPERSTAR sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Jeg tør derfor godt love, at publikum kan se frem til en af de bedste vokale musicaloplevelser nogensinde!”

Foto: Line Grünwaldt. Danmarks Underholdningsorkester.

Handlingen i JESUS CHRIST SUPERSTAR

JESUS CHRIST SUPERSTAR er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Webber med tekst af Tim Rice og blev første gang opsat på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. Forestillingen handler om Jesu sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ synspunkt. Forestillingens omdrejningspunkt er relationen mellem Judas og Jesus, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene.

Oplev den fantastiske fortælling NU på fredag den 26. september på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København eller på følgende dage i din by:

Musikteatret Holstebro: 3. oktober

Musikhuset Aarhus: 4. oktober

Vejle Musikteater: 9. oktober

Carl Nielsen Salen, Odense: 10. oktober 

Tinghallen, Viborg: 24. oktober

Musikkens Hus, Aalborg: 25. oktober

Arena Næstved: 31. oktober 

Det Kongelige Teater, Gamle Scene: 1. november

Billetter kan købes via jesuschristsuperstar 

Previous articleFor første gang i dansk ungdomsteater spilles hovedrollen af en transperson
Next articleNyt afsnit af Teaternyheder på dk4