subURBAN DANCE FESTIVAL er i fuld sving på Dansekapellet

SubURBAN STORIES
FOTO: SubURBAN STORIES ©Dansekapellet

subURBAN DANCE FESTIVAL kan fra i dag opleves på Dansekapellet, og åbningsforestillingen subURBAN STORIES består af tre værker af en række internationalt anerkendte kompagnier:

THE 7 HUMAN EMOTIONS er skabt af det sydkoreanske kompagni JUSTDANCE, hvor traditionel buddhistisk filosofi møder storbyens break dance. Her portrætterer kompagniet de syv følelser fra den buddhistiske lære: glæde, sorg, begejstring, vrede, kærlighed, had og begær. Traditionelle koreanske instrumenter spiller live under forestillingen.

DIFFERENCES skaber koreograf Stephanie Thomasen fokus på diversitet og har samlet otte mandlige dansere fra tre forskellige kontinenter – dansere er samlet fra hhv. Danmark, Vietnam og Brasilien. Forestillingen har afsæt i det urbane univers og comtemporary dance.

RED er skabt af MYSELF UK DANCE COMPANY, der kommer fra England. Forestillingen er en fortælling om kvinden – danseren – som det stærke individ og handler hvor magtfulde kvinder er, når de arbejder sammen. Kvinderne på scenen opfører en blanding af hip hop, popping og locking.

Køb billetter til subURBAN STORIES her.

Dance under the dome
FOTO: Dance under the dome ©Dansekapellet

Udover subURBAN STORIES kan man onsdag og torsdag opleve DANCE UNDER THE DOME. Den består ligeledes af tre værker – to koreografier og en improvation:

I LET’S GO NOWHERE møder vi to mennesker, der er fanget i en uløselig situation. De kan ikke blive sammen, men når de forsøger at gå, er der noget, der holder dem tilbage. Forestillingen er en duet mellem Stephanie Thomasen og brasilianeren Vitor Hamamoto.

FEVER, skabt af 2GROOVE, består af ægteparret Groovy og Slows. De to dansere udfordrer grænsen mellem fiktion og virkelighed, og forestillingen skal skildre et møde mellem to mennesker, der er forbundet af dansen trods forskellighed.

IMPROVISATION FOR BMX OG CELLO er en dans med en cykel. Det er en improvisation på dæk, fødder, fingerspidser og cello, som er skabt af Vincent Warin og William Schotte. De har desuden skabt forestillingen L’HOMME V, som spiller fredag og lørdag under festivalen.

Køb billetter til DANCE UNDER THE DOME her.

Previous articleGratis Shakespeare i Ørstedsparken
Next articleNyt sæsonprogram fra Teatret Svalegangen