Succesforestilling genopsættes næste år på Sort/Hvid

“En fortælling om blindhed” på Aarhus Teater 2020. Foto: Emilia Therese.

I lørdags var der københavnerpremiere på forestillingen, der tager synet fra publikum, bænker dem på en feltseng og lader handlingen udspille sig omkring hver enkelt gæst via 3D-lyd. EN FORTÆLLING OM BLINDHED har spillet for udsolgte sale i både Aarhus og Odense, og det kommer den også til her på Sort/Hvid. Forestillingen har været udsolgt i flere måneder. På manges opfordring har Sort/Hvid derfor besluttet at genopsætte forestillingen på Sort/Hvid i september 2021 fra den 13.-25. september.

Sort/hvid glæder sig samtidig over kunne meddele aarhusianerne, at de sammen med deres samarbejdsteater Aarhus Teater også kommer til at vise forestillingen i Aarhus i næste sæson. Mere info om hvornår vil de snart melde ud.

Om forestillingen

Christian Lollike har iscenesat den portugisiske forfatter og nobelpristager José Saramagos roman EN FORTÆLLING OM BLINDHED.

En by rammes af en blindhedsepidemi, og én efter én mister byens borgere synet. Det sker pludseligt, og ingen ved hvorfor. For at stoppe smitten interneres de blinde på et nedlagt sindssygehospital. I total isolation fra omverdenen og i deres instinkters vold.

Teatret omdannes til en stor hospitalsstue, hvor publikum installeres i senge side om side, og får synssansen sat ud af spil. Herfra er man overladt til sine andre sanser. Gennem en særlig 3D-lydteknologi vil man som publikum blive suget ind i sindssygehospitalets rædselsunivers.

Skuespiller Simon Mathew leder dig som fortæller gennem historien og borer i, hvordan vi reagerer, når katastrofen rammer. I lyduniverset skabt af Asger Kudahl vil du møde stemmerne fra en hel række skuespillere.

Billetterne til genopsætningen er til salg allerede nu. EN FORTÆLLING OM BLINDHED genopsættes fra den 13.-25. september 2021Sort/Hvid.

Læs mere om forestillingen og køb billet her.

Previous articleBetty Nansen og Mungo Park markerer 20-året for 9/11
Next articleSANDHED OG KONSEKVENS