Succesfulde forestillinger i Fredericia og København forlænger spilleperiode

Lars Mølsted som Quasimodo © Søren Malmose (Arkivfoto fra 2017)

Både Fredericia Teater og Teater Republique har lige meldt ud, at de forlænger henholdsvis, musicalen Klokkeren fra Notre Dame og performancekoncerten BRØGGER, da de begge oplever enorm efterspørgsel, og billetterne bliver revet væk.

Enorm interesse for anmelderrost musicalhit

Den 4. oktober vender Disneys Klokkeren fra Notre Dame tilbage til Fredericia Teater, og interessen for billetter er enorm. Fredericia Teater har derfor valgt at forlænge spilleperioden med en uge, så endnu flere kan få mulighed for at se eller gense den anmelderroste musical. Dermed kan forestillingen nu opleves frem til den 10. november 2019. Den prishædrede musicalperformer Lars Mølsted står igen i spidsen for det store cast i rollen som klokkeren Quasimodo. Læs meget mere om hele castet i vores tidligere omtale her.

Teaterchef Søren Møller sætter stor pris på publikums modtagelse af genopsætningen:
”Jeg er lykkelig for, hvor godt publikum har taget imod genopsætningen af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME. Jeg møder hver eneste dag begejstrede mennesker, som fortæller mig, hvor meget de glæder sig til enten at se eller gense forestillingen. Det kan jeg jo godt forstå, men det gør mig stadig glad!”

Læs mere om Klokkeren fra Notre Dame og bestil billetter her.

Begejstring og stjerneregn over BRØGGER

Teater Republiques BRØGGER har taget både anmeldere og publikum med storm. Forestillingen kan karakteriseres som en performancekoncert, hvor kunstner, skuespiller og komponist Jeanett Albeck fortolker Susanne Brøggers univers på musikalsk vis. Anmelderne roser Albeck for at være en gigantisk kvindekraft på scenen og formidabel i rollen som formidler af Brøggers tekster. Anmelderne beskriver forestillingen med ord som “provokerende”, “topunderholdende” og “tankevækkende”.

Politiken kvitterer med 5 hjerter og skriver blandt andet: “Sprudlende forestilling om Suzanne Brøgger er seriøst tankevækkende og intelligent.” Berlingske giver ligeledes forestilingen 5 stjerner og disse flotte ord med på vejen: “»Brøgger« – og Albeck for den sags skyld – er lige til at slikke på.”

Blot en uge efter premieren var forestillingen meldt helt udsolgt. Derfor har Republique nu valgt at forlænge successen med følgende spilledatoer: 19., 20., 24., 26., og 27. oktober.

Læs vores tidligere omtale af BRØGGER her.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Brøgger
BRØGGER © Pressefoto
Previous articleTeater V inviterer til reality TV på teaterscenen i GENERATION HÅBLØS
Next articleHer er modtagerne af Lauritzen-prisen 2019