Suzanne Brøggers essays bliver til performancekoncert

Brøgger
BRØGGER © Pressefoto

Forfatter Suzanne Brøgger debuterede i 1973 med essaysamlingen Fri os fra kærligheden. Hendes forfatterskab strækker sig helt op til i dag, og nu får det nyt liv på Revolver i performancekoncerten BRØGGER.

Fra den 5. september får et udvalg af Suzanne Brøggers bedste essays nyt, scenisk liv, når sanger, skuespiller og komponist, Jeanett Albeck, indtager Revolvers scene helt på egen hånd. Jeanett Albeck er bl.a. kendt fra kunsterkollektivet, Sort Samvittighed, og hun vil i BRØGGER forvandle forfatterens tekster til sange med nyskrevet musik.

Ifølge teatret kan publikum se frem til en performancekoncert om den ikoniske forfatter, sat i et humoristisk og smukt univers. Koncertens instruktør, Liv Helm, beskriver udfordringen i at omdanne de stærke essays til sange som både angstprovokerende og ærefuld.

“Suzanne Brøgger er et stort forbillede, og derfor er det både angstprovokerende og en kæmpe ære at fortolke hendes essays til scenen. Hun har sat sin egen krop og person i spil på radikal vis i sine tekster. En radikalitet, vi prøver at omsætte til scenen i krop, musik og billeder,” fortæller Helm.

Koncerten spiller på Revolver i perioden 5. september – 13. oktober. Læs meget mere, og køb din billet her.

Previous articleFølg afsløringen af årets Reumert-nomineringer på Facebook
Next articleDe nominerede til Årets Reumert 2019